زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۸-۱۰ ورق |
پیازچه ۶ عدد |
قارچ ۵۰۰ گرم |
کره ۴ قاشق سوپ خوری |
سیر ۳ حبه |
آرد ۴ قاشق سوپ خوری |
شیر ۳ پیمانه |
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱.۵ پیمانه |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ورقه های لازانیا را به روش معمول در آب بپزید. در این فاصله مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد نیمی از پیازچهها را داخل آن بریزید و خوب تفتشان دهید. بعد از حدود 7 دقیقه قارچها را اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. صبر کنید تا قارچها نرم شده، بپزند. |
مرحله 2 | در یک قابلمه دیگر کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا مابقی پیازچههای خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از 2 دقیقه سیرها را همراه با جوزهندی و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده، به تفت دادن ادامه دهید.. بعد از حدود 5 دقیقه آرد را افزوده، تفت دهید و سپس به آرامی شیر را اضافه کنید. بعدازآنکه شیر داغ شد، حرارت را کم کرده و مواد را مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. در انتها حدود 4/1 از پنیرها را داخل قابلمه بریزید و بهآرامی هم بزنید، سپس زیر قابلمه را خاموش کنید. |
مرحله 3 | حالا لازانیا را آماده کنید. ظرف موردنظرتان را با مقداری روغن چرب کنید. 2 یا 3 ورقه لازانیا داخل ظرف قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط پیازچه و قارچ را روی آنها بریزید. حالا مقداری از سس پیازچه را روی مواد بریزید. در انتها مقداری پنیر روی مواد بریزید. لایهها را به همین ترتیب روی هم قرار دهید تا مواد تمام شود.. |
مرحله 4 | روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید، سپس آن را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و بیست دقیقه صبر کنید . حالا میتوانید آن را سرو کنید. |