سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیای سوسیس و گوجه

لازانیای سوسیس و گوجه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
لازانیا ۱۲ ورق
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
ادویه مخلوط ۱.۵ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
سوسیس ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱.۵ کیلوگرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۶ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه
لازانیای سوسیس و گوجه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیای سوسیس و گوجه
روش ساخت
مرحله 1در ظرف مناسب طبخ لازانیا، آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پس از اینکه آب جوش آمد، لازانیا ها را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا نرم شود.
مرحله 2باید مراقب باشیم که به هم نچسبند. آن را می گذاریم تا زمانی که سس آماده می شود، بجوشد.
مرحله 3تهیه سس: تابه عمیقی را روی حرارت ملایم می گذاریم و روغن را داخل آن می ریزیم تا کمی داغ شود. پیاز، سیر و ادویه های لازانیا و فلفل قرمز را داخل آن می ریزیم و حدود 5 دقیقه آن را تفت می دهیم تا قهوه ای روشن شود.
مرحله 4سپس سوسیس ها را خرد کرده و آن را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. گوجه ها را بسیار ریز خرد می کنیم و اگر گوشت کوب برقی داشته باشیم می توان گوجه را با آن له کنیم و به مواد سس اضافه می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. این سس حدوداً 8 پیمانه می شود.
مرحله 5فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود.
مرحله 6لازانیا ها را از آب جوش خارج می کنیم و آنها را خشک می کنیم.
مرحله 7در یک پیرکس مناسب 1 پیمانه از سس را می ریزیم و با ته قاشق آن را کاملاً پهن می کنیم.
مرحله 84 عدد از لازانیا ها را روی آن می چینیم. (اگر نیاز به تعداد بیشتر یا کمتری بود می گذاریم. طوری می چینیم که کاملاً روی سطح سس گرفته شود.) روی آن دو پیمانه سس و دو پیمانه پنیر موتزارلا و ¼ پیمانه پارمژان می ریزیم. یک لایه دیگر به همین صورت می ریزیم.
مرحله 93 پیمانه باقیمانده سس را روی آن می ریزیم و پخش می کنیم و موتزارلا و پارمژان باقی مانده را روی آن می ریزیم.
مرحله 10سپس آن را با فویل می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر داغ می گذاریم.
مرحله 11پس از یک ساعت، آن را از فر خارج می کنیم و فویل روی آن را بر می داریم و آن را بدون فویل به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا روی آن طلائی - قهوه ای شود.
مرحله 12سپس آن را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود و سپس سرو می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین