زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۱۲ ورق |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
ادویه مخلوط ۱.۵ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
سوسیس ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۱.۵ کیلوگرم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۶ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه |
مرحله 1 | در ظرف مناسب طبخ لازانیا، آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پس از اینکه آب جوش آمد، لازانیا ها را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا نرم شود. |
مرحله 2 | باید مراقب باشیم که به هم نچسبند. آن را می گذاریم تا زمانی که سس آماده می شود، بجوشد. |
مرحله 3 | تهیه سس: تابه عمیقی را روی حرارت ملایم می گذاریم و روغن را داخل آن می ریزیم تا کمی داغ شود. پیاز، سیر و ادویه های لازانیا و فلفل قرمز را داخل آن می ریزیم و حدود 5 دقیقه آن را تفت می دهیم تا قهوه ای روشن شود. |
مرحله 4 | سپس سوسیس ها را خرد کرده و آن را به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم. گوجه ها را بسیار ریز خرد می کنیم و اگر گوشت کوب برقی داشته باشیم می توان گوجه را با آن له کنیم و به مواد سس اضافه می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم با حرارت ملایم بپزد و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. این سس حدوداً 8 پیمانه می شود. |
مرحله 5 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود. |
مرحله 6 | لازانیا ها را از آب جوش خارج می کنیم و آنها را خشک می کنیم. |
مرحله 7 | در یک پیرکس مناسب 1 پیمانه از سس را می ریزیم و با ته قاشق آن را کاملاً پهن می کنیم. |
مرحله 8 | 4 عدد از لازانیا ها را روی آن می چینیم. (اگر نیاز به تعداد بیشتر یا کمتری بود می گذاریم. طوری می چینیم که کاملاً روی سطح سس گرفته شود.) روی آن دو پیمانه سس و دو پیمانه پنیر موتزارلا و ¼ پیمانه پارمژان می ریزیم. یک لایه دیگر به همین صورت می ریزیم. |
مرحله 9 | 3 پیمانه باقیمانده سس را روی آن می ریزیم و پخش می کنیم و موتزارلا و پارمژان باقی مانده را روی آن می ریزیم. |
مرحله 10 | سپس آن را با فویل می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در فر داغ می گذاریم. |
مرحله 11 | پس از یک ساعت، آن را از فر خارج می کنیم و فویل روی آن را بر می داریم و آن را بدون فویل به مدت 30 دقیقه در فر می گذاریم تا روی آن طلائی - قهوه ای شود. |
مرحله 12 | سپس آن را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود و سپس سرو می کنیم. |