مرحله 1 | فر را در دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید |
مرحله 2 | در یک تابه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید |
مرحله 3 | سیرها را در تابه بریزید و در حدود 1 دقیقه آنها را سرخ کنید |
مرحله 4 | گوجهفرنگی فیلهشده را خرد کنید |
مرحله 5 | گوجهها و آب آنها را به همراه پودر آویشن، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید |
مرحله 6 | اجازه دهید تا این مخلوط به جوش بیاید و گوجهها کاملاً له شوند و سس غلیظ شود؛ با یک قاشق گوجهها را له کنید |
مرحله 7 | حدود 200 گرم از این سس را برای لایههای لازانیا نگه دارید و بقیه را کنار بگذارید |
مرحله 8 | سوسیس را حلقه حلقه کنید |
مرحله 9 | یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در تابه گرم کنید و قارچها را به مدت 5 الی 7 دقیقه در آن تفت دهید سپس سوسیسها را اضافه کنید و آنها را نیز تا زمانیکه خوب پخته شوند سرخ نمایید |
مرحله 10 | پس از آن سس گوجه را اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 11 | ¼ از پنیرهای موتزارلا را کنار بگذارید |
مرحله 12 | بقیه پنیر موتزارلاهای رنده شده را با پنیر خامهای و تخم مرغ مخلوط کنید. |
مرحله 13 | ⅔ از 200 گرم سس گوجهفرنگی را که نگه داشته بودید کف یک ظرف پیرکس بریزید و روی آن ورقههای لازانیا قرار دهید سپس⅓ از مخلوط پنیر و تخم مرغ و⅓ از مخلوط قارچ و سوسیس را اضافه کنید. |
مرحله 14 | دوباره بقیه ورقههای لازانیا، مخلوط پنیر و مخلوط سوسیس را اضافه کنید |
مرحله 15 | روی ظرف را با فویل بپوشانید و حدوداً به مدت 45 دقیقه در فر آن را بپزید. |
مرحله 16 | فویل را بردارید و روی لازانیا را با موتزارلایی که کنار گذاشتیم بپوشانید و حدود 15 دقیقه و یا تا زمانیکه پنیرها آب شوند دوباره آن را در فر قرار دهید |
مرحله 17 | سپس غذا را با جعفری خردشده تزیین کنید |
مرحله 18 | میتوانید این غذا را با سالاد سبز و یا نان سیر سرو کنید. |