سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیای تنوری با پپرونی

لازانیای تنوری با پپرونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
لازانیا ۹۰۰ گرم
پپرونی (سوسیس) ۲ پیمانه
سس ۴ پیمانه
پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۴۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه
سوسیس ۹۰۰ گرم
لازانیای تنوری با پپرونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیای تنوری با پپرونی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
مرحله 2در قابلمه‌ای، 6 لیتر آب را می‌جوشانیم و کمی نمک به آن می‌افزاییم.
مرحله 3ورقه‌های لازانیا ‌را در آب می‌ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می‌کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می‌کنیم.
مرحله 4در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه‌شده را روی شعله متوسط سرخ می‌کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن آن گرفته شود
مرحله 5در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می‌ریزیم. بعد ورقه­ های لازانیا را ته ظرف می‌چینیم؛ به­ گونه‌ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد.
مرحله 6پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می‌ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می‌پاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجه­‌فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می‌کنیم.
مرحله 7این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می‌کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه­‌فرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را می‌ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می‌پاشیم.
مرحله 8ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم 15 دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش می‌دهیم و بلافاصله سرو می‌کنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین