زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۱ عدد |
کدو سبز ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
لازانیا ۶ ورق |
گوجه فرنگی ۷۵۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
ریحان ۵ قاشق سوپ خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
اسفناج ۳ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ¼ پیمانه روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت کم گرم کنید |
مرحله 2 | سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بگذارید تا طلایی رنگ شود. |
مرحله 3 | گوجه های فیله شده و خرد شده، یک قاشق سوپخوری سبزیجات معطر (ریحان یا جعفری)، ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه روی حرارت کم باشد تا سس درست شود |
مرحله 4 | سپس ⅔ از سس را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید. |
مرحله 5 | مخلوط پنیر ریکوتا، تخممرغ، پنیر پارمزان، 3 قاشق سوپخوری سبزی معطر، ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل را به عنوان سس پنیر در یک کاسه آماده کنید |
مرحله 6 | 2 ورق لازانیا را روی سس داخل تابه بگذارید. |
مرحله 7 | نصف هویج و کدو سبز خلال شده را روی آن قرار دهید. |
مرحله 8 | روغن زیتون باقیمانده را روی مخلوط بریزید. نمک و فلفل را روی آن بپاشید. |
مرحله 9 | نصف اسفناج، نصف سس پنیری را روی آن بریزید. |
مرحله 10 | کمی موتزارلا و نیمی از سس گوجهای را که از تابه خارج کردید روی آن بریزید |
مرحله 11 | مرحله بالا را با ورقههای دیگر تکرار کنید. 20 تا 25 دقیقه با شعله کم بگذارید بجوشد تا پنیر ذوب شود و لازانیا پخته شود |
مرحله 12 | بعد از پخته شدن لازانیا، آن را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر تزئین کنید و بعد برش دهید |