سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیای تابه ای

لازانیای تابه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
هویج ۱ عدد
کدو سبز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
لازانیا ۶ ورق
گوجه فرنگی ۷۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ریحان ۵ قاشق سوپ خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳ قاشق غذا خوری
پنیر ریکوتا ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
اسفناج ۳ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
لازانیای تابه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیای تابه ای
روش ساخت
مرحله 1¼ پیمانه روغن زیتون را در تابه‌ بزرگ روی حرارت کم گرم کنید
مرحله 2سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه بگذارید تا طلایی رنگ شود.
مرحله 3گوجه های فیله شده و خرد شده، یک قاشق سوپ‎خوری سبزیجات معطر (ریحان یا جعفری)، ½ قاشق چای‎خوری نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه روی حرارت کم باشد تا سس درست شود
مرحله 4سپس ⅔ از سس را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید.
مرحله 5مخلوط پنیر ریکوتا، تخم‎مرغ، پنیر پارمزان، 3 قاشق سوپ‎خوری سبزی معطر، ½ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل را به عنوان سس پنیر در یک کاسه آماده کنید
مرحله 62 ورق لازانیا را روی سس داخل تابه بگذارید.
مرحله 7نصف هویج و کدو سبز خلال شده را روی آن قرار دهید.
مرحله 8روغن زیتون باقیمانده را روی مخلوط بریزید. نمک و فلفل را روی آن بپاشید.
مرحله 9نصف اسفناج، نصف سس پنیری را روی آن بریزید.
مرحله 10کمی موتزارلا و نیمی از سس گوجه‎ای را که از تابه خارج کردید روی آن بریزید
مرحله 11مرحله بالا را با ورقه‎های دیگر تکرار کنید. 20 تا 25 دقیقه با شعله کم بگذارید بجوشد تا پنیر ذوب شود و لازانیا پخته شود
مرحله 12بعد از پخته شدن لازانیا، آن را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر تزئین کنید و بعد برش دهید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین