زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری |
سینه بوقلمون ۴۵۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
سس ۲۴۰ گرم |
گوجه فرنگی ۸۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳۶۰ گرم |
پنیر ریکوتا ۳۶۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه |
لازانیا ۱ بسته |
مرحله 1 | کف یک ظرف فِر 20 سانتیمتری را کمی چرب میکنیم. فِر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. |
مرحله 2 | در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن زیتون میریزیم و سیر را در آن تفت میدهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آن را تا حدی تفت میدهیم که قهوه ای شود. |
مرحله 3 | سس گوجهفرنگی و گوجهفرنگی خرد یا لهشده را به گوشت اضافه میکنیم. کمی نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و حدود 20 دقیقه میگذاریم تا بپزد. |
مرحله 4 | چیدن لازانیا:ابتدا مقداری از سس را کف ظرف آماده شده فِر میریزیم و کاملاً روی آن پخش میکنیم. یک لایه لازانیای نپخته روی آنها میچینیم. |
مرحله 5 | سپس کمی پنیر موتزارلا رندهشده و ریکوتا( به جای پنیر ریکوتا از پنیر گودا هم میتوانی استفاده کنید) میریزیم. دوباره یک لایه از سس گوشت و گوجه را روی آنها ریخته و یکدست پخش میکنیم. |
مرحله 6 | کمی پارمژان رندهشده روی سطح مواد میپاشیم. این لایهها را دو بار دیگر به همین صورت تکرار میکنیم. لایه پایانی را با سسِگوشت و گوجهفرنگی به اِتمام میرسانیم و پنیر پارمژان را در آخر روی آن میپاشیم. |
مرحله 7 | لازانیا را بدون پوشش به مدت 30 دقیقه در فر داغ میگذاریم تا پنیرها ذوب و لازانیا نرم شود. |
مرحله 8 | آن را از خارج کرده و 10 دقیقه قبل از سرو، اجازه میدهیم کمی خنک شود. |