سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیای بوقلمون

لازانیای بوقلمون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
سینه بوقلمون ۴۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
سس ۲۴۰ گرم
گوجه فرنگی ۸۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه ۱ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳۶۰ گرم
پنیر ریکوتا ۳۶۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه
لازانیا ۱ بسته
لازانیای بوقلمون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیای بوقلمون
روش ساخت
مرحله 1کف یک ظرف فِر 20 سانتی‌متری را کمی چرب می‌کنیم. فِر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
مرحله 2در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن زیتون می‌ریزیم و سیر را در آن تفت می‌دهیم. سپس گوشت را اضافه کرده و آن را تا حدی تفت می‌دهیم که قهوه ای شود.
مرحله 3سس گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی خرد یا له‌شده را به گوشت اضافه می‌کنیم. کمی نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و حدود 20 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.
مرحله 4چیدن لازانیا:ابتدا مقداری از سس را کف ظرف آماده شده فِر می‌ریزیم و کاملاً روی آن پخش می‌کنیم. یک لایه لازانیای نپخته روی آنها می‌چینیم.
مرحله 5سپس کمی پنیر موتزارلا رنده‌شده و ریکوتا( به جای پنیر ریکوتا از پنیر گودا هم می‌توانی استفاده کنید) می‌ریزیم. دوباره یک لایه از سس گوشت و گوجه را روی آن‌ها ریخته و یکدست پخش می‌کنیم.
مرحله 6کمی پارمژان رنده‌شده روی سطح مواد می‌پاشیم. این لایه‌ها را دو بار دیگر به همین صورت تکرار می‌کنیم. لایه پایانی را با سس‌ِگوشت و گوجه‌فرنگی به اِتمام می‌رسانیم و پنیر پارمژان را در آخر روی آن می‌پاشیم.
مرحله 7لازانیا را بدون پوشش به مدت 30 دقیقه در فر داغ می‌گذاریم تا پنیرها ذوب و لازانیا نرم شود.
مرحله 8آن را از خارج کرده و 10 دقیقه قبل از سرو، اجازه می‌دهیم کمی خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین