سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیای بلونز

لازانیای بلونز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سس بلونز ۳-۲ پیمانه
سس بشامل ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲-۱ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه
لازانیا ۱ بسته
آرد ۱۰ گرم
کره ۱۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
پیاز ۱ عدد
برگ بو ۱ عدد
میخک ۲ عدد
لازانیای بلونز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیای بلونز
روش ساخت
مرحله 1قابلمه‌ای از آب را می‌گذاریم جوش بیاید. آب که شروع به قل‌قل کرد، لازانیای خشک را در آن می‌ریزیم. (مقدار زمانی که لازانیا باید در آب بماند روی بسته آن نوشته شده) سپس لازانیا را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود
مرحله 2کف یک پیرکس یا ظرف مخصوص فر را چرب می‌کنیم و لازانیا ها را کنار هم در ظرف قرار می‌دهیم ( دقت کنید کنار‌ه‌های لازانیا روی هم قرار گیرد تا بعداً سس از لای آن نفوذ نکند. (بسته به اندازه ظرف‌تان می‌توانید لایه‌های لازانیا را کم یا زیاد کنید)
مرحله 3یک لایه سس بشامل ( به ضخامت 1 سانتی‌متر) را روی لازانیا می‌ریزیم. سپس روی آن یک لایه سس بلونز (سس گوشت به ضخامت 1 سانتی‌متر) و دوباره یک لایه لازانیا می‌چینیم. همین کار را در لایه‌های بعد هم ادامه می‌دهیم تا به لایه آخر برسیم
مرحله 4فر را روشن می‌کنیم و روی 190 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم تا زمانیکه لازانیا برای داخل فر رفتن آماده بود، فر داغ باشد
مرحله 5در لایه آخر سس بشامل را می‌ریزیم و روی آن دو مدل پنیر رشته شده را به ترتیب روی غذا می‌ریزیم. (فرقی نمی‌کند کدام پنیر رو باشد چون در نهایت با هم مخلوط می‌شوند).
مرحله 6روی آن به صورت نقطه نقطه ای کره می‌ریزیم و در فر داغ قرار می‌دهیم. حدود 40 دقیقه لازانیا باید در فر بماند (یا تا زمانی که قلقل کند و روی آن قهوه‌ای روشن شود).
مرحله 7در زمان سرو، لازانیا را از فر خارج کنید برای 5 تا 7 دقیقه بگذارید بیرون از فر باشد، سپس به سر میز بیاورید و سرو کنید
مرحله 8طرز تهیه سس بشامل
مرحله 9برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم . شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم .
مرحله 10 آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود .
مرحله 11سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر باز شود . کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود .
مرحله 12 نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید . سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها استفاده کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین