زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سس بلونز ۳-۲ پیمانه |
سس بشامل ۱/۲ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲-۱ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه |
لازانیا ۱ بسته |
آرد ۱۰ گرم |
کره ۱۰ گرم |
شیر ۲۰۰ میلی لیتر |
پیاز ۱ عدد |
برگ بو ۱ عدد |
میخک ۲ عدد |
مرحله 1 | قابلمهای از آب را میگذاریم جوش بیاید. آب که شروع به قلقل کرد، لازانیای خشک را در آن میریزیم. (مقدار زمانی که لازانیا باید در آب بماند روی بسته آن نوشته شده) سپس لازانیا را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی آن گرفته شود |
مرحله 2 | کف یک پیرکس یا ظرف مخصوص فر را چرب میکنیم و لازانیا ها را کنار هم در ظرف قرار میدهیم ( دقت کنید کنارههای لازانیا روی هم قرار گیرد تا بعداً سس از لای آن نفوذ نکند. (بسته به اندازه ظرفتان میتوانید لایههای لازانیا را کم یا زیاد کنید) |
مرحله 3 | یک لایه سس بشامل ( به ضخامت 1 سانتیمتر) را روی لازانیا میریزیم. سپس روی آن یک لایه سس بلونز (سس گوشت به ضخامت 1 سانتیمتر) و دوباره یک لایه لازانیا میچینیم. همین کار را در لایههای بعد هم ادامه میدهیم تا به لایه آخر برسیم |
مرحله 4 | فر را روشن میکنیم و روی 190 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا زمانیکه لازانیا برای داخل فر رفتن آماده بود، فر داغ باشد |
مرحله 5 | در لایه آخر سس بشامل را میریزیم و روی آن دو مدل پنیر رشته شده را به ترتیب روی غذا میریزیم. (فرقی نمیکند کدام پنیر رو باشد چون در نهایت با هم مخلوط میشوند). |
مرحله 6 | روی آن به صورت نقطه نقطه ای کره میریزیم و در فر داغ قرار میدهیم. حدود 40 دقیقه لازانیا باید در فر بماند (یا تا زمانی که قلقل کند و روی آن قهوهای روشن شود). |
مرحله 7 | در زمان سرو، لازانیا را از فر خارج کنید برای 5 تا 7 دقیقه بگذارید بیرون از فر باشد، سپس به سر میز بیاورید و سرو کنید |
مرحله 8 | طرز تهیه سس بشامل |
مرحله 9 | برای تهیه شیر طعم دار برگ بو را با میخک به پیاز وصل کرده و داخل شیر قرار میدهیم . شیر را حرارت داده تا جوش آمده و از روی حرارت بر میداریم . |
مرحله 10 | آرد را در کره تفت داده تا رنگ آن عوض نشود . |
مرحله 11 | سپس شیر طعم دار را که گرم است آرام آرام به کره و آرد روی حرارت اضافه کرده هم میزنیم تا آرد در شیر باز شود . کمی حرارت داده تا سس کمی غلیظ شود . |
مرحله 12 | نمک فلفل (ترجیحا فلفل سفید) به سس اضافه کنید . سس آماده است و میتوانید از این سس به صورت مستقل و یا به عنوان پایه سایر سس ها استفاده کنید . |