زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۹۰۰ گرم |
پپرونی (سوسیس) ۲ پیمانه |
سس ۴ پیمانه |
پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۴۵۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه |
سوسیس ۹۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. |
مرحله 2 | در قابلمهای، شش لیتر آب را میجوشانیم و کمی نمک به آن میافزاییم. ورقههای لازانیا را در آب میریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش میکنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد میکنیم. |
مرحله 3 | در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقهشده را روی شعله متوسط سرخ میکنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمیداریم و روی حوله کاغذی قرار میدهیم تا روغن آن گرفته شود. |
مرحله 4 | در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت میریزیم. |
مرحله 5 | بعد ورقه های لازانیا را ته ظرف میچینیم؛ به گونهای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد. پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را میریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن میپاشیم. |
مرحله 6 | بعد ½ پیمانه سس گوجهفرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه میکنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار میکنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجهفرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را میریزیم و روی آن پنیر پارمزان میپاشیم. |
مرحله 7 | ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر میگذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم 15 دقیقه بماند. |