سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیا ی ریکوتا

لازانیا ی ریکوتا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
لازانیا ۹۰۰ گرم
پپرونی (سوسیس) ۲ پیمانه
سس ۴ پیمانه
پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۴۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۳/۴ پیمانه
سوسیس ۹۰۰ گرم
لازانیا ی ریکوتا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیا ی ریکوتا
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
مرحله 2در قابلمه‌ای، شش لیتر آب را می‌جوشانیم و کمی نمک به آن می‌افزاییم. ورقه‌های لازانیا ‌را در آب می‌ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می‌کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می‌کنیم.
مرحله 3در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه‌شده را روی شعله متوسط سرخ می‌کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمی‌داریم و روی حوله کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن آن گرفته شود.
مرحله 4در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می‌ریزیم.
مرحله 5بعد ورقه­ های لازانیا را ته ظرف می‌چینیم؛ به­ گونه‌ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد. پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می‌ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می‌پاشیم.
مرحله 6بعد ½ پیمانه سس گوجه­‌فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می‌کنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می‌کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه­‌فرنگی، پنیر موتزارلا و پپرونی را می‌ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می‌پاشیم.
مرحله 7ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم 15 دقیقه بماند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین