سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیا کدو و بادمجان

لازانیا کدو و بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم
خامه ترش ۳ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲۵۰ گرم
کدو سبز ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
لازانیا کدو و بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیا کدو و بادمجان
روش ساخت
مرحله 1کدو و بادمجان را پوست بگیرید و به لایه های نازک برش بزنید ، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با آب آبکشی و با دستمال کاغذی خشک کنید
مرحله 2و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند ( نیازی به سرخ کردن کامل نیست ).
مرحله 3داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی ان مقداری نمک و فلفل بپاشید
مرحله 4سپس مقداری پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید
مرحله 5لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید
مرحله 6و روی ان مجدد کمی پنیر قرار دهید.
مرحله 7بسته به اندازه ظرف 2 – 4 لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید
مرحله 8لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.
مرحله 9ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین