زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
خامه ترش ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲۵۰ گرم |
کدو سبز ۲ عدد |
بادمجان ۲ عدد |
مرحله 1 | کدو و بادمجان را پوست بگیرید و به لایه های نازک برش بزنید ، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با آب آبکشی و با دستمال کاغذی خشک کنید |
مرحله 2 | و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند ( نیازی به سرخ کردن کامل نیست ). |
مرحله 3 | داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی ان مقداری نمک و فلفل بپاشید |
مرحله 4 | سپس مقداری پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید |
مرحله 5 | لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید |
مرحله 6 | و روی ان مجدد کمی پنیر قرار دهید. |
مرحله 7 | بسته به اندازه ظرف 2 – 4 لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید |
مرحله 8 | لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید. |
مرحله 9 | ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید. |