زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آب ۲.۵ پیمانه |
بلغور ذرت ۱.۵ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
قارچ ۴ پیمانه |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل کبابی ۶۰۰ گرم |
سس پاستا ۱/۱۴ پیمانه |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه |
مرحله 1 | برای تهیه پولنته، در یک قابلمه 2.5 پیمانه آب را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. در این فاصله، در یک کاسه کوچک بلغور ذرت، 1.5 پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. |
مرحله 2 | مخلوط ذرت را درون آبجوش بریزید و دایم هم بزنید. تا زمانی این کار را ادامه دهید تا مواد دوباره بجوشند. |
مرحله 3 | در این مرحله حرارت را کم کنید و پولنته را بدون در به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا غلیظ شود. سپس آن را درون ظرف پیرکس بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود. |
مرحله 4 | فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه آن را سرخ کنید. قارچها را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و فلفلهای کبابی را به آن اضافه کنید. |
مرحله 5 | سس را روی پولنته سرد و سفت شده بریزید. روی آن مخلوط سبزیجات بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید. |
مرحله 6 | روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. روکش آن را بردارید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. درصورت تمایل میتوانید جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید. |