سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیا پولتنه و سبزیجات

لازانیا پولتنه و سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آب ۲.۵ پیمانه
بلغور ذرت ۱.۵ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
قارچ ۴ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل کبابی ۶۰۰ گرم
سس پاستا ۱/۱۴ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه
لازانیا پولتنه و سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیا پولتنه و سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه پولنته، در یک قابلمه 2.5 پیمانه آب را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. در این فاصله، در یک کاسه کوچک بلغور ذرت، 1.5 پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله 2مخلوط ذرت را درون آب‌جوش بریزید و دایم هم بزنید. تا زمانی این کار را ادامه دهید تا مواد دوباره بجوشند.
مرحله 3در این مرحله حرارت را کم کنید و پولنته را بدون در به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا غلیظ شود. سپس آن را درون ظرف پیرکس بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود.
مرحله 4فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه آن را سرخ کنید. قارچ‌ها را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و فلفل‌های کبابی را به آن اضافه کنید.
مرحله 5سس را روی پولنته سرد و سفت شده بریزید. روی آن مخلوط سبزیجات بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید.
مرحله 6روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. روکش آن را بردارید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. درصورت تمایل می‌توانید جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین