زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۱۴ ورق |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
هویج ۱.۵ پیمانه |
کدو سبز ۲ پیمانه |
سیر ۴ حبه |
قارچ ۳ پیمانه |
اسفناج ۳۰۰ گرم |
ریحان ۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر ریکوتا ۴۲۵ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
سس ۷۵۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲ پیمانه |
رزماریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. لازانیا را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. آنها را دوبار با آب سرد آبکش کنید. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. هویج، کدوسبز و نیمی از سیرها را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا سبزیجات کمی نرم شوند. |
مرحله 3 | سپس آنها را درون یک کاسه بریزید. بقیه روغن را درون تابه بریزید و قارچها و بقیه سیرها را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید و سپس اسفناج را اضافه کنید. |
مرحله 4 | یک تا دو دقیقه تفت دهید تا اسفناجها آب بیندازند. با قاشق آنها را درون کاسه جداگانه بریزید. ریجان را به مخلوط قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 5 | در یک کاسه کوچک، تخممرغها را هم بزنید. پنیر ریکوتا، پارمسان، نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 6 | برای درست کردن پای لازانیا، یک قالب گرد را انتخاب کنید. کف آن را با روغن چرب کنید. نصف پیمانه سس پاستا کف آن بریزید. یک لایه نودل لازانیا بچینید. روی آن سس گوجهفرنگی بمالید. |
مرحله 7 | مخلوط اسفناج و قارچ را بریزید. نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی آن بریزید. یک لایه دیگر لازانیا بچینید. یک لایه سس و بعد، مخلوط سبزیجات را بریزید. |
مرحله 8 | روی آنها پنیر بپاشید و لایه دیگری لازانیا بچینید. باقی مانده مخلوط اسفناج را به همراه پنیر ریکوتا باقی مانده بریزید. یک لایه لازانیا و یک لایه سس گوجهفرنگی بریزید. با کف دست کمی آنها را به پایین فشار دهید. |
مرحله 9 | روی قالب یک لایه فویل بکشید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید. پنیر بریزید و دوباره 15 دقیقه دیگر بپزید. پس از پخت، 15 دقیقه قالب را بیرون بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را بیرون بیاورید. توجه داشته باشید که قالب کمربندی باشد که لازانیا پای سالم خارج شود. با برگهای تازه رزماری تزئین و سرو کنید. |