زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیابه مقدار لازم |
مرغ ۲ قطعه |
قارچ ۱ لیوان |
کرهبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۲ قاشق مربا خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آویشن ۲ قاشق مربا خوری |
سس لازانیابه مقدار لازم |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
شیر (پرچرب) ۴ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید و روی آنها مقداری روغن زده و داخل فر کباب کنید یا آنکه در روغن فراوان سرخ کنید.پیاز و سیر را رنده کنید و به سیر مقداری نمک بزنید. |
مرحله 2 | داخل تابه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز رنده شده را داخل روغن ریخته و نیمه سرخ کنیدو بعد سیر را به آن اضافه کنید. |
مرحله 3 | قارچ،فلفل دلمه ای و گوجه را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید و کمی کره به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم کنید تا مواد بپزند.تکه های مرغ پخته شده را هم به سس اضافه کرده و پودر سیر،موسیر،آویشن و نمک و فلفل بزنید. |
مرحله 4 | لازانیا را داخل آبجوش ریخته و اجازه دهید نیم پز شود و بعد آن را آبکشی کنید.ظرف مناسبی را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید و یک لایه لازانیا روی آن قرار داده و رویش مقداری پنیر پیتزا بریزید و از مواد روی آن قرار داده و پهن کنید و کمی سس مخصوص لازانیا روی آن بدهید و بعد دوباره پنیر بریزید و یک لایه لازانیا قرار دهید و به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید. |
مرحله 5 | در لایه آخر مقداری پنیر پیتزا ریخته و لازانیا را به مدت 15تا20دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا کاملا پخته شود.در انتها روی لازانیا مقداری جعفری خرد شده ریخته و سرو کنید. |
مرحله 6 | طرز تهیه: |
مرحله 7 | ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود. |
مرحله 8 | سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود. |
مرحله 9 | بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد. |
مرحله 10 | وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم. |