سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیا مرغ و سبزیجات

لازانیا مرغ و سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
لازانیابه مقدار لازم
مرغ ۲ قطعه
قارچ ۱ لیوان
کرهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۲ قاشق مربا خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۱ عدد
پنیر پیتزابه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آویشن ۲ قاشق مربا خوری
سس لازانیابه مقدار لازم
جعفری ۳ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۴ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
شیر (پرچرب) ۴ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
لازانیا مرغ و سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیا مرغ و سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید و روی آنها مقداری روغن زده و داخل فر کباب کنید یا آنکه در روغن فراوان سرخ کنید.پیاز و سیر را رنده کنید و به سیر مقداری نمک بزنید.
مرحله 2داخل تابه 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز رنده شده را داخل روغن ریخته و نیمه سرخ کنیدو بعد سیر را به آن اضافه کنید.
مرحله 3قارچ،فلفل دلمه ای و گوجه را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید و کمی کره به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم کنید تا مواد بپزند.تکه های مرغ پخته شده را هم به سس اضافه کرده و پودر سیر،موسیر،آویشن و نمک و فلفل بزنید.
مرحله 4لازانیا را داخل آبجوش ریخته و اجازه دهید نیم پز شود و بعد آن را آبکشی کنید.ظرف مناسبی را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید و یک لایه لازانیا روی آن قرار داده و رویش مقداری پنیر پیتزا بریزید و از مواد روی آن قرار داده و پهن کنید و کمی سس مخصوص لازانیا روی آن بدهید و بعد دوباره پنیر بریزید و یک لایه لازانیا قرار دهید و به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید.
مرحله 5در لایه آخر مقداری پنیر پیتزا ریخته و لازانیا را به مدت 15تا20دقیقه داخل فر داغ شده قرار دهید تا کاملا پخته شود.در انتها روی لازانیا مقداری جعفری خرد شده ریخته و سرو کنید.
مرحله 6طرز تهیه:
مرحله 7ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.
مرحله 8سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 9بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد.
مرحله 10وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین