زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۱ بسته |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
مایه ماکارونی ۳۰۰ گرم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ لیوان |
مرحله 1 | لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن بجوشانید و در ظرف بریزید . |
مرحله 2 | هر لازانیا را با قیچی دو قسمت کنید ، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله کنید و در ظرف بچینید . |
مرحله 3 | وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن بریزید . |
مرحله 4 | پنیر پیتزا را هم روی آن بپاشید و در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتیگراد گرم کردهاید ، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید . |
مرحله 5 | کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است . |
مرحله 6 | در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو کنید . |
مرحله 7 | طرز تهیه سس: |
مرحله 8 | روغن و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید . |
مرحله 9 | روغن باید به حدی باشد که آرد در آن باز شود . |
مرحله 10 | به ازای هر یک قاشق آرد ، یک لیوان شیر بییفزایید و بهم بزنید تا به سفتی فرنی شود . |