زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۴ ورق |
قارچ ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذا خوری |
سس ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سوسیس ۱۵۰ گرم |
مرحله 1 | در قابلمه ای پرآب لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن و نرم شدن آبکش کرده و کنار می گذاریم. |
مرحله 2 | پیاز و سوسیس و قارچ ها را به ترتیب خرد کرده و تفت دهید نمک ، فلفل و را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه کاملا جا بیفتد. |
مرحله 3 | در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و بمدت 5 دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند . |
مرحله 4 | در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم |
مرحله 5 | برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم (به حالت بقچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود . |