سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیا باگوشت و سبزیجات

لازانیا باگوشت و سبزیجات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
لازانیا ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پیازچه ۱ عدد
سیر ۱ حبه
پودر سیر ۲ قاشق چای خوری
پودر موسیر ۲ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای ۲ عدد
هویج ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذا خوری
ریحان ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سس لازانیابه مقدار لازم
آویشن ۲ قاشق چای خوری
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۲ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
لازانیا باگوشت و سبزیجات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیا باگوشت و سبزیجات
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و به سیر مقداری نمک بزنید.پیاز را درون روغن ریخته و نیمه سرخ کنید و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای ریز شده و هویج را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا کاملا مواد بپزند.
مرحله 2وقتی مواد کمی پخت رب گوجه فرنگی،پیازچه ساطوری شده،ریحان و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه کرده و درپوش ظرف را قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد مغزپخت شوند.
مرحله 3مقداری آب را به جوش آورده و به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید و ورقهای لازانیا را داخل آب انداخته و بعد از 5تا8دقیقه(طبق دستور موجود روی بسته بندی)آبکش کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
مرحله 4ظرفی مناسب را انتخاب کرده و آن را کاملا چرب کنید و یک لایه ورق لازانیا روی آن بیندازید و روی لازانیا کره بریزید(کف ظرف کاملا پوشیده باشد).به مواد آماده شده آویشن،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و به میزان لازم از آن روی لازانیا بریزید و بعد مقداری سس مخصوص لازانیا اضافه کرده و پنیر پیتزا اضافه کنید و باز لازانیا بچینید. لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات
مرحله 5به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و روی لایه آخر مقداری سس و مقدار زیادی پنیر بریزید. ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید
مرحله 6پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای 2 دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ،
مرحله 7طرز تهیه سس لازانیا
مرحله 8ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود
مرحله 9بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد.
مرحله 10وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین