زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۱ بسته |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
پیازچه ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
پودر سیر ۲ قاشق چای خوری |
پودر موسیر ۲ قاشق چای خوری |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
هویج ۱ عدد |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
ریحان ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
سس لازانیابه مقدار لازم |
آویشن ۲ قاشق چای خوری |
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
شیر ۲ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و به سیر مقداری نمک بزنید.پیاز را درون روغن ریخته و نیمه سرخ کنید و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای ریز شده و هویج را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا کاملا مواد بپزند. |
مرحله 2 | وقتی مواد کمی پخت رب گوجه فرنگی،پیازچه ساطوری شده،ریحان و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه کرده و درپوش ظرف را قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد مغزپخت شوند. |
مرحله 3 | مقداری آب را به جوش آورده و به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید و ورقهای لازانیا را داخل آب انداخته و بعد از 5تا8دقیقه(طبق دستور موجود روی بسته بندی)آبکش کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. |
مرحله 4 | ظرفی مناسب را انتخاب کرده و آن را کاملا چرب کنید و یک لایه ورق لازانیا روی آن بیندازید و روی لازانیا کره بریزید(کف ظرف کاملا پوشیده باشد).به مواد آماده شده آویشن،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و به میزان لازم از آن روی لازانیا بریزید و بعد مقداری سس مخصوص لازانیا اضافه کرده و پنیر پیتزا اضافه کنید و باز لازانیا بچینید. لازانیا با گوشت معطر و سبزیجات |
مرحله 5 | به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و روی لایه آخر مقداری سس و مقدار زیادی پنیر بریزید. ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید |
مرحله 6 | پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای 2 دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ، |
مرحله 7 | طرز تهیه سس لازانیا |
مرحله 8 | ابتدا آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا خوب هوا خورده و سبك شود.سپس آن را داخل تابه ای نچسب ریخته و با حرارت بسیار ملایم كمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین رفته و رنگ آن كمی تغییر كند سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب تفت دهید تا طلایی شود |
مرحله 9 | بعد از تفت خوردن آرد،شیر را كم كم به آن افزوده و مدام هم میزنیم تا شیر نبرد. |
مرحله 10 | وقتی شیر تمام شد سس را تا حد غلیظ شدن روی حرارت قرار میدهیم و بعد آن را برداشته و صبر میكنیم تا خنك شود و بعد به دلخواه مقداری سبزی معطر به آن اضافه میكنیم و برای سرو آماده میكنیم. |