زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
ژامبون ۱۰۰ گرم |
سیر ۴ حبه |
سبزی ۱۰۰ گرم |
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
لازانیا ۱ بسته |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم |
کرهبه مقدار لازم |
سس سفید ۱ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود. پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید. گوشت را اضافه کرده و گوجهها را فیله کرده و خرد کنید. ژامبونها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید. تخممرغها را آب پز کرده و حلقهای برش بزنید. |
مرحله 2 | کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید. بعد ورقههای تخممرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید. |
مرحله 3 | سبزیهای خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید. بعد یک لایه دیگر ورقههای لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید. |
مرحله 4 | سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با حرارت 200 درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود. |