زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لازانیا ۴۰۰ گرم |
بادمجان ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۳۵۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۳۵۰ گرم |
جعفری ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجان را پوست كنده و حلقه حلقه كنید. |
مرحله 2 | پیاز را ریز ریز خرد كرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید. |
مرحله 3 | فلفل و نمك را به مخلوط اضافه كرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ كنید. |
مرحله 4 | لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبكش كنید. |
مرحله 5 | سینی فر را كمی چرب كرده و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. |