سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



لازانیا و سوفله لازانیا با اسفناج

لازانیا با اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
لازانیا ۱۲ عدد
سس مارینارا ۳ فنجان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر ریکوتا ۲ فنجان
برگ اسفناج ۳۵۰ گرم
قارچ ۲-۳ فنجان
سیر ۱ حبه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۲ فنجان
فلفل قرمزبه مقدار لازم
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱-۲ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۱۵۰۰ گرم
لازانیا با اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت لازانیا با اسفناج
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. کف یک ظرف مناسب فر به اندازه ی 32 در 22 سانتی متر را کمی با روغن چرب کنید.
مرحله 2سبزیجات را بپزید: روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ گود روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و قارچ را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید. گاهی هم بزنید تا پیاز ها مات شوند.
مرحله 3سیر، برگ اسفناج و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و بگذارید بپزد. هر موقع لازم بود هم بزنید. آنقدر بپزید تا اسفناج به رنگ سبز روشن در بیاید و حالت پلاسیده پیدا کند. نگران مقدار اسفناج نباشید، شاید الآن به نظر زیاد بیاید اما وقتی می پزد تا حد زیادی جمع می شود. بسته به سایز تابه، شاید لازم باشد اسفناج ها را در چند نوبت اضافه کنید.
مرحله 4لایه ی پنیر را آماده کنید: پنیر ریکوتا (یا پنیر کاتیج) را با تخم مرغ و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله 5لازانیا را بچینید: یک فنجان سس مارینارا کف ظرف فر بریزید. سه تکه خمیر را از طول کنار هم طوری بچینید که کف ظرف را پوشش بدهند.
مرحله 6نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی خمیر ها بپاشید. یک سوم پنیر پارمزان و یک سوم پنیر پارمزان را هم روی آن بپاشید. نیمی از مخلوط اسفناج را اضافه کنید و نصف فنجان سس مارینارا روی آن بریزید.
مرحله 7لایه ی دوم خمیر را بچینید و همان کارها را با پنیر باقیمانده، اسفناج و نصف فنجان سس مارینارا تکرار کنید. در نهایت لایه ی سوم خمیر را روی مواد بچینید و سس و پنیر پارمزان و موزارلای باقیمانده را روی آن بریزید.
مرحله 8 روی لازانیا را با مقداری فاصله با فویل آلومینیومی بپوشانید و 30 دقیقه در فر بپزید. سپس روی آن را باز کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر تا پنیر پف کند و لبه های آن قهوه ای شود در فر بپزید. برای اینکه لایه ی پنیری قهوه ای طلایی شود، لازانیا را با در باز به مدت 1 تا 2 دقیقه مستقیم زیر حرارت قرار دهید.
مرحله 9طرز تهیه سس مارینارا
مرحله 10برای کندن پوست گوجه ها، انتهای هر گوجه برشی شبیه X میزنیم و گوجه ها رو 15 تا 30 ثانیه تو قابلمه پر از آب جوش میریزیم. سپس گوجه ها رو از آب جوش بیرون میاریم و بلافاصله بمدت 30 ثانیه توی آب یخ میذاریم تا خنک بشن. حالا میتونیم پوست گوجه ها رو بکنیم و از قسمت برش خورده، توسط نوک چاقو، هسته ها رو خارج کنیم. سپس گوجه ها رو قطعه قطعه میکنیم.
مرحله 11سیر رو توی روغن میریزیم و روی حرارت شعله متوسط میذاریم تا ترد و داغ بشه اما دقت کنید نباید رنگش قهوه ای بشه. بعد گوجه، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو اضافه کرده و حرارت رو بیشتر میکنیم تا به جوش بیاد وقتی به جوش اومد مجددا حرارت رو کم میکنیم و میذاریم حدودا 15 دقیقه روی حرارت بمونه. سس ما آماده ست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین