سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک كیك پنیر

كیك پنیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۲۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ذرت ۳۰ گرم
ماست خامه ای ۷۰ گرم
شکر ۱۷۰ گرم
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
كیك پنیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كیك پنیر
روش ساخت
مرحله 1اول بیسكویت رو داخل غذا ساز بریزید وغذاساز و روشن كنید . منتظر بمونید تا كاملا پودر بشه
مرحله 2( اگه غذاساز ندارید میتونید بیسكویت ها رو داخل یه كیسه نایلون بریزید و با گوشتكوب خوب پودرش كنید) حالا كره آب شده رو اضافه كنید و با هم مخلوطشون كنید .
مرحله 3همه این مواد و رو كف یه قالب كمربندی ( قالبی كه دیواره ش جدا بشه) بریزید و با دست یا پشت قاشق مواد رو پرس كنید و دقت كنید كه حتما صاف و یكدست بشه .
مرحله 4قالب رو برای 15 دقیقه داخل یخچال بفرستید و برید سراغ درست كردن بقیه مواد.
مرحله 5پنیر خامه ای رو داخل كاسه بریزید و شكر رو بهش اضافه كنید . بعد از اینكه مخلوط شدن آرد ذرت رو اضافه كنید و یكمی هم بزنید .
مرحله 6دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه كرده هر تخم مرغ خوب هم بزنید تا مواد كاملا مخلوط بشه .
مرحله 7ماست خامه ای و وانیل رو اضافه كنید و بعد از كمی هم زدن همه مواد رو بریزید روی بیسكویت های كه یك ربع پیش فرستادید تو یخچال .
مرحله 8فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن كنید و قالب رو داخلش بفرستید .35 دقیقه صبر كنید تا كیك پخته بشه .
مرحله 9برای خوردن كیك اصلا عجله نكنید چون قالب رو بعد از خنك شدن باید حداقل 12 ساعت داخل یخچال بفرستید . ( كار سختیه ولی برای داشتن یه كیك پنیر با كیفیت لازمه) .
مرحله 10 ( راستی یادتون نره كه برای مخلوط كردن مواد این كیك به همزن برقی نیاز دارید ومدت زمان هم زدن هم نباید خیلی طولانی بشه) برای سرو قالب كمربندی و رو جدا كنید و بعد از برش كیك میتونید با مارمالاد توت فرنگی ، خود توت فرنگی، شكلات آب شده و... تزئینش كنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین