سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک كيک بادام‌زمينی(با مایکروفر)

كيک بادام‌زمينی(با مایکروفر)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
بادام زمینی ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
كيک بادام‌زمينی(با مایکروفر)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كيک بادام‌زمينی(با مایکروفر)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا دستگاه مايكروفر را با سيستم كانوكشن، 180 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. روغن مايع و شكر را در يك كاسه بزرگ ريخته و با همزن برقي مخلوط كنيد تا يكنواخت شود.
مرحله 2تخم‌مرغ‌ها را يكي يكي و با فاصله اضافه كرده، مخلوط را هم بزنيد. حالا وانيل و پودر هل را هم اضافه كنيد و هم بزنيد. شير ولرم را هم به مواد افزوده و با همزن مخلوط كنيد. بعد از تركيب شدن مواد، آرد و بيكينگ پودر و نمك را به مواد داخل كاسه اضافه كرده و اين بار با ليسك (قاشق مخصوص كيك‌پزي) هم بزنيد تا مواد گلوله گلوله نمانند.
مرحله 3حالا مواد آماده كيك را به دو قسمت تقسيم كنيد. نيمي را با پودر نسكافه مخلوط كرده و نيم ديگر را با پودر كاكائو مزه‌دار كنيد. خلال‌هاي بادام‌زميني را هم به نسبت مساوي به هر دو مايه اضافه كرده و هم بزنيد. كف و ديواره قالب سيليكوني يا پيركسي را كه مي‌خواهيد كيك را در آن درست كنيد، كمي چرب كرده و داخل آن مقداري آرد بپاشيد.اول مايه كاكائويي را در قالب بريزيد. بعد روي آن مايه نسكافه‌اي را بريزيد.
مرحله 4بعد از اينكه مايكروفر گرم شد آن را خاموش كنيد و مايكروفر را روي سيستم مايكرو و با بالاترين قدرت (100درصد) تنظيم كنيد. قالب را در دستگاه بگذاريد و به مدت پنج دقيقه حرارت دهيد. بعد از اين مدت بلافاصله قدرت را به 60 درصد تبديل كنيد و كيك را به مدت هفت دقيقه حرارت دهيد. بعد از پخت كيك آن را بيرون آورده و با سس شكلاتي يا سس كاراملي تزئين كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین