زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شیره خرما ۲۵۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۱۲۵ گرم |
پودر بادام ۲۹۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
میوهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را روشن كنيد و در دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد تنظيم كنيد تا گرم شود. |
مرحله 2 | در یک کاسه مناسب تخممرغها را همراه با وانيل به مدت ١٠ دقيقه باهمزن برقي بزنيد تا حجمش دو برابر شده، رنگ آن زرد كمرنگ شود. حالا شيره خرما و روغن را به آنها افزوده و خوب هم بزنيد. |
مرحله 3 | در این مرحله از پخت کیک بادام باید پودر بادام و بیکینگپودر را افزوده و با ليسك به شكل دورانی هم بزنيد. |
مرحله 4 | الان مایه کیک بادام آماده شده است. |
مرحله 5 | قالب ٢٤ سانتیمتري را با مقداری روغن چرب كنيد. حالا مواد را داخل آن بريزيد و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود. |
مرحله 6 | بعدازاینکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس برای زیبا شدن این کیک بادام آن را با میوه های فصل و گل تزیین کنید. |