سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک كيک بادام

كيک بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شیره خرما ۲۵۰ گرم
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱۲۵ گرم
پودر بادام ۲۹۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
میوهبه مقدار لازم
كيک بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كيک بادام
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را روشن كنيد و در دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد تنظيم كنيد تا گرم شود.
مرحله 2در یک‌ کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانيل به مدت ١٠ دقيقه باهمزن برقي بزنيد تا حجمش دو برابر شده، رنگ آن زرد كمرنگ شود. حالا شيره خرما و روغن را به آنها افزوده و خوب هم بزنيد.
مرحله 3در این مرحله از پخت کیک بادام باید پودر بادام و بیکینگ‌پودر را افزوده و با ليسك به شكل دورانی هم بزنيد.
مرحله 4الان مایه کیک بادام آماده شده است.
مرحله 5قالب ٢٤ سانتی‌متري را با مقداری روغن چرب كنيد. حالا مواد را داخل آن بريزيد و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.
مرحله 6بعدازاینکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس برای زیبا شدن این کیک بادام آن را با میوه های فصل و گل تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین