زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۲۰۰ گرم |
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران آب کرده ۳ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فيله مرغ را در يك قابلمه با كمي آب و مقداري زردچوبه و نمك آبپز كنيد و بگذاريد تا آب آن تمام شود. سپس تكههاي مرغ را با چاقو برش زده و خلالي خرد كنيد. حالا تكههاي مرغ را با مقداري روغن در تابه تفت دهيد. لوبياها را هم بعد از پاك كردن به همان حالت درسته آبپز كنيد. |
مرحله 2 | پياز را به صورت خلالي ريز كنيد و در تابه با مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شود. لوبياها را هم كه از قبل پختهايد، خرد كرده همراه با تكههاي مرغ، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و هم بزنيدتا تفت داده شوند. در اين فاصله فلفل دلمهاي را هم نگيني خرد كرده و سير را هم پس از رنده كردن به مواد بيفزاييد. حالا تفت دادن را ادامه دهيد تا مواد طعمشان را به هم بگیرند. |
مرحله 3 | بعد از آماده شدن مواد، تابه را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد مخلوط كاملا سرد شود. مواد را داخل كاسه ريخته، تخممرغها را داخل آن بشكنيد و خوب هم بزنيد. حالا نوبت اضافه كردن زعفران است. |
مرحله 4 | در پايان يك تابه را روي حرارت قرار داده مقداري روغن در آن داغ كنيد. حالا مواد كوكو را در تابه بريزيد و حرارت را كم كنید و اجازه دهيد تا يك طرف آن كاملا سرخ شود. سپس كوكو را برش زده و برگردانيد تا طرف ديگر هم به همين صورت سرخ شود. بعد از حدود 15 دقيقه، حرارت را خاموش كرده و كوكو را در ظرف مناسب سرو كنيد. |