زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
والک ۳۰۰ گرم |
برگ کاهو ۱۰۰ گرم |
گردو ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۸ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیب زمینی ۴ عدد |
آرد ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پودر گل سرخ ۱ قاشق سوپ خوری |
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | سيبزمينی ها را شسته و با مقداری آب بپزيد. والكها را شسته و خرد كنيد. برگ كاهو را هم ريز خرد كنيد. |
مرحله 2 | در يك كاسه مناسب چهار عدد تخممرغ بشكنيد و خوب هم بزنيد. نمك، فلفل، زردچوبه و آرد را هم اضافه كنيد. مخلوط را خوب هم بزنيد تا يكدست شود. |
مرحله 3 | حالا گردوی خردشده و پودر گلسرخ را به مخلوط بيفزاييد. نوبت به سبزيجات (والك و كاهو) می رسد، آنها را هم به مايه كوكو افزوده و خوب هم بزنيد. |
مرحله 4 | در تابهای مناسب روغن ريخته و روی حرارت بگذاريد. روغن كه داغ شد مايه كوكو را در تابه ريخته، صاف كنيد. حرارت را ملايم كرده، در تابه را گذاشته و صبر كنيد تا مايه كوكو خودش را بگيرد. |
مرحله 5 | سيبزمينی هاي پخته را پوست كنده و با رنده ريز كنيد. پياز را هم پوست كنده و رنده كنيد. مواد را در كاسهاي ريخته، چهار تا تخممرغ باقی مانده را هم روی آنها بشكنيد. مواد را خوب هم بزنيد. |
مرحله 6 | زعفران آبكرده، نمك، فلفل سياه و زردچوبه را به مايه كوكو سيبزميني اضافه كرده و مواد را با يكديگر مخلوط كنيد. |
مرحله 7 | مايه آماده كوكو را روی كوكوي والك بريزيد و با پشت چنگال صاف كنيد. دوباره در تابه را بگذاريد تا هر دو كوكو با حرارت ملايم بپزند. بهتر است شعلهپخشكن بگذاريد. |
مرحله 8 | بعد از اينكه كنارههای كوكو سرخ شد، با دقت كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. بعد از پخت كوكو را در ظرف موردنظر كشيده و سرو كنيد. |