سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو كوكوی قارچ

كوكوی قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
كوكوی قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كوكوی قارچ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و خرد کنید
مرحله 2 و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت كم اجاق تفت دهید.
مرحله 3سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشكنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
مرحله 4از باقیمانده كره به علاوه روغن برای سرخ كردن كوكو استفاده می كنیم. به محض سرخ شدن یك طرف كوكو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین