زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۶ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و خرد کنید |
مرحله 2 | و به همراه نصف كره و یك قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت كم اجاق تفت دهید. |
مرحله 3 | سپس جعفری خرد شده، نمك و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشكنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است. |
مرحله 4 | از باقیمانده كره به علاوه روغن برای سرخ كردن كوكو استفاده می كنیم. به محض سرخ شدن یك طرف كوكو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. |