زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۴ عدد |
برنج ۲ پیمانه |
کنگر ۳۰۰ گرم |
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری |
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را خوب شسته و با مقداري نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس كنيد. |
مرحله 2 | كنگرها را پاك كرده، تيغ آنها را جدا كرده و خوب تميز كرده و بشوييد. |
مرحله 3 | در تابهاي مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد، فيلهها را در روغن تفت دهيد تا بپزد و رنگ آنها عوض شود. |
مرحله 4 | حالا كنگرها را با پيازداغ تفت دهيد. نمك و فلفل را هم اضافه كنيد. |
مرحله 5 | بعد از سرخ شدن كنگرها، مرغ و زعفران را هم اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد و قابلمهاي را كه تا نيمه از آب پر كردهايد روي حرارت بگذاريد. |
مرحله 6 | وقتي آب جوش آمد، برنج را از آب و نمك بيرون آورده و داخل قابلمه آب جوش بریزید تا در آب بجوشد و نرم شود. |
مرحله 7 | بعد طبق معمول برنج را آبكش كرده و كنار بگذاريد. در قابلمه مورد نظر مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد |
مرحله 8 | در ته قابلمه نان يا سيبزميني (به عنوان تهديگ دلخواه) چيده و بعد برنج را به همراه مرغ و كنگر سرخشده به صورت لايهلايه در قابلمه بريزيد. دمكني را هم گذاشته و به مدت 45 دقيقه دم كنيد. بعد از اين مدت برنج را در ظرف مورد نظر كشيده و سرو كنيد. |