سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده كنگرپلو با فيله مرغ صدفی

كنگرپلو با فيله مرغ صدفی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
فیله مرغ ۴ عدد
برنج ۲ پیمانه
کنگر ۳۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
كنگرپلو با فيله مرغ صدفی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كنگرپلو با فيله مرغ صدفی
روش ساخت
مرحله 1برنج را خوب شسته و با مقداري نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس كنيد.
مرحله 2كنگرها را پاك كرده، تيغ آنها را جدا كرده و خوب تميز كرده و بشوييد.
مرحله 3در تابه‌اي مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد، فيله‌ها را در روغن تفت دهيد تا بپزد و رنگ آنها عوض شود.
مرحله 4حالا كنگرها را با پيازداغ تفت دهيد. نمك و فلفل را هم اضافه كنيد.
مرحله 5بعد از سرخ شدن كنگرها، مرغ و زعفران را هم اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد و قابلمه‌اي را كه تا نيمه از آب پر كرده‌ايد روي حرارت بگذاريد.
مرحله 6وقتي آب جوش آمد، برنج را از آب و نمك بيرون آورده و داخل قابلمه آب جوش بریزید تا در آب بجوشد و نرم شود.
مرحله 7بعد طبق معمول برنج را آبكش كرده و كنار بگذاريد. در قابلمه مورد نظر مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد
مرحله 8در ته قابلمه نان يا سيب‌زميني (به عنوان ته‌ديگ دلخواه) چيده و بعد برنج را به همراه مرغ و كنگر سرخ‌شده به صورت لايه‌لايه در قابلمه بريزيد. دم‌كني را هم گذاشته و به مدت 45 دقيقه دم كنيد. بعد از اين مدت برنج را در ظرف مورد نظر كشيده و سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین