سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله كرم ژله دوطبقه

كرم ژله دوطبقه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پودر ژله ۵ قاشق سوپ خوری
آب ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کمپوت توت فرنگیبه مقدار لازم
پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
آب ۸ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۱۵۰ گرم
لیوانبه تعداد لازم
كرم ژله دوطبقه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كرم ژله دوطبقه
روش ساخت
مرحله 1در يك كاسه مناسب پودر ژله توت‌فرنگي (يا آناناس) را به همراه يك پيمانه آب جوش مخلوط كنيد تا مايعي شفاف و يكدست داشته باشيد، مخلوط را كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد.ليوان‌هاي دسر را آماده بگذاريد. از ژله خنك‌شده به اندازه يك‌سوم هر ليوان را پر كنيد.
مرحله 2يك تكه كمپوت آناناس روي آن بگذاريد. ظرف‌ها را به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد تا ژله سفت شود. شير را به همراه دوسوم از مقدار شكر در قابلمه‌اي كوچك ريخته و روي حرارت بگذاريد. با هم زدن شكر را در شير حل كنيد.
مرحله 3تا شير و شكر روي حرارت جوش مي‌آيد زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه يك‌سوم باقيمانده شكر و وانيل در يك كاسه بريزيد و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا كرم‌مانند و يكدست شود.وقتي مخلوط شير و شكر جوش آمد حرارت را كم كرده و تخم‌مرغ‌هاي كرم‌مانند را به آن اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا به صورت كرمي غليظ درآيد. براي اين منظور چهار دقيقه كافي است. بعد از اين مدت كرم را از روي حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
مرحله 4پودر ژلاتين را با آب كمپوت آناناس مخلوط كرده، روي حرارت غيرمستقيم بگذاريد و دائم هم بزنيد تا پودر ژلاتين در آب كمپوت حل شود و محلولي يكدست و شفاف به دست آيد. مخلوط پودر ژلاتين حل‌شده در آب كمپوت را به كرم كه كمي حرارتش را از دست داده اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و بعد مخلوط را كنار بگذاريد تا خنك شود.
مرحله 5صد گرم از خامه فرم‌گرفته را با مخلوط كرم‌مانند كه كنار گذاشته بوديد مخلوط كرده با همزن هم بزنيد.حالا ظرف‌هاي دسر را از يخچال بيرون آورده و روي دسرهاي بسته‌شده را با كرم پركنيد تا جايي كه يك‌سوم از فضاي ليوان‌ها خالي بماند. ليوان‌ها را دوباره در يخچال بگذاريد تا كرم هم سفت شود.
مرحله 6بعد از سفت شدن لايه كرم دسر، دوباره ليوان‌ها را بيرون بياوريد و روي آنها را با خامه تزئين كنيد. به اين صورت كه مابقي خامه فرم‌گرفته (50 گرم) را در قيف با سر گرد ساده بريزيد و خامه را به شكل يك توپ روي ليوان‌ها بريزيد. روي خامه را با برشي از ميوه (توت فرنگي يا آناناس) تزئين كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین