سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن كرم هلو

كرم هلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
هلو ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
پودر ژلاتین ۳ قاشق مربا خوری
كرم هلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كرم هلو
روش ساخت
مرحله 1شكر، شير و وانيل را در ظرفي مناسب بريزيد و با همزن مخلوط كنيد. زرده تخم‌مرغ و نشاسته را هم بيفزاييد و با ديگر مواد مخلوط كنيد.
مرحله 2مواد را از صافي رد كنيد تا اگر گلوله‌اي داشت باز شود، سپس در قابلمه‌اي مناسب بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. حدود 10 دقيقه دائم هم بزنيد. پودر ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم در آب حل كنيد.
مرحله 3وقتي مواد كمي غليظ شد آن را از روي حرارت برداريد و ژلاتين حل‌شده را اضافه كنيد. صبر كنيد تا مواد خنك شوند.
مرحله 4هلوها را از هسته جدا كنيد، در مخلوط كن بريزيد و پوره كنيد. خامه را هم با همزن بزنيد تا فرم بگيرد.
مرحله 5وقتي مواد خنك شد هلو و خامه را اضافه كنيد و داخل قالب مناسبی كه از قبل چرب كرده‌ايد و مدتي در يخچال گذاشته‌ايد تا خنك شود، بريزيد.
مرحله 6قالب را در يخچال قرار دهيد تا ژلاتين بسته و دسر آماده شود. بعد از دو، سه ساعت دسر را از قالب بيرون بياوريد و سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین