زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۲ عدد |
سویا ۲ پیمانه |
نخود ۱ پیمانه |
پیازچه ۵ ساقه |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجانها را پوست كنده و بشوييد. حالا يك كاسه را از آب و مقداري نمك پر كرده و بادمجانها را به مدت 20 دقيقه در آب نمك بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود. پياز را هم پوست كنده بشوييد. |
مرحله 2 | نخود را در كاسهاي پر از آب به مدت 3 تا 4 ساعت خيس كنيد. چند بار در اين فاصله آب نخود را خالي كنيد و دوباره آب سرد روي آنها بريزيد. پيازچهها را شسته و تميز كناري بگذاريد. |
مرحله 3 | سويا را در كاسهاي بزرگ ريخته، روي آن به اندازه چهار پنج پيمانه آب بريزيد و صبر كنيد تا سوياها، به خود آب جذب كنند. بعد از 20 دقيقه آنها را در آبكش بريزيد و يك بار آب سرد از روي سوياها رد كنيد. |
مرحله 4 | حالا سوياها را در مشت فشار دهيد تا آب آنها با فشار دستتان بيرون بيايد و كم آب و خشك شوند. بادمجانها را هم از آب بيرون آورده و با دستمال تميز خشك كنيد.نخود را هم بعد از خيس خوردن از آب بيرون آورده و همراه با سويا، بادمجان، پياز و پيازچه در چرخ گوشت يا غذاساز ريخته و خوب چرخ كنيد. |
مرحله 5 | مواد چرخشده را در كاسهاي ريخته، نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و با مواد خوب مخلوط كنيد. حالا تخممرغها را بشكنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مايه كتلت آماده شود. |
مرحله 6 | در تابهاي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. از مايه كتلت مقداري برداريد و در كف دست شكل دهيد و به آرامي در روغن داغ بگذاريد تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن يك طرف، طرف ديگر را سرخ كنيد. همه مايه كتلت را به همين روش در روغن سرخ كنيد و بعد در ظرف مورد نظر چيده و با سبزيجات دلخواه تزئين و سرو كنيد. |