سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کتلت و شامی كتلت بادمجان و سويا

كتلت بادمجان و سويا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
سویا ۲ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
پیازچه ۵ ساقه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
كتلت بادمجان و سويا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت كتلت بادمجان و سويا
روش ساخت
مرحله 1بادمجان‌ها را پوست كنده و بشوييد. حالا يك كاسه را از آب و مقداري نمك پر كرده و بادمجان‌ها را به مدت 20 دقيقه در آب نمك بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود. پياز را هم پوست كنده بشوييد.
مرحله 2نخود را در كاسه‌اي پر از آب به مدت 3 تا 4 ساعت خيس كنيد. چند بار در اين فاصله آب نخود را خالي كنيد و دوباره آب سرد روي آنها بريزيد. پيازچه‌ها را شسته و تميز كناري بگذاريد.
مرحله 3سويا را در كاسه‌اي بزرگ ريخته، روي آن به اندازه چهار پنج پيمانه آب بريزيد و صبر كنيد تا سوياها، به خود آب جذب كنند. بعد از 20 دقيقه آنها را در آبكش بريزيد و يك بار آب سرد از روي سوياها رد كنيد.
مرحله 4حالا سوياها را در مشت فشار دهيد تا آب آنها با فشار دست‌تان بيرون بيايد و كم آب و خشك شوند. بادمجان‌ها را هم از آب بيرون آورده و با دستمال تميز خشك كنيد.نخود را هم بعد از خيس خوردن از آب بيرون آورده و همراه با سويا، بادمجان، پياز و پيازچه در چرخ گوشت يا غذاساز ريخته و خوب چرخ كنيد.
مرحله 5مواد چرخ‌شده را در كاسه‌اي ريخته، نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و با مواد خوب مخلوط كنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و به مواد اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا مايه كتلت آماده شود.
مرحله 6در تابه‌اي مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. از مايه كتلت مقداري برداريد و در كف دست شكل دهيد و به آرامي در روغن داغ بگذاريد تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن يك طرف، طرف ديگر را سرخ كنيد. همه مايه كتلت را به همين روش در روغن سرخ كنيد و بعد در ظرف مورد نظر چيده و با سبزيجات دلخواه تزئين و سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین