زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
سس خردل ۱/۲ قاشق غذا خوری |
رب فلفل ۱ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری ۲ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
کره ۵۰ گرم |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ۱ عدد |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتد فر را با درجه زیاد گرم كنید |
مرحله 2 | همه مواد رو داخل غذا ساز ریخته و خوب با هم تركیب میكنیم تا زمانى كه پیازها كاملاً با گوشت مخلوط بشوند |
مرحله 3 | تركیب گوشت را داخل فریزر به مدت نیم ساعت قرار میدهیم و بعد سینى فر را كمى چرب كرده و مواد را داخل سینى فر به صورت یكنواخت پهن میكنیم. |
مرحله 4 | و بعد آن را به برشهاى عمودى و هم اندازه برش میدهیم. |
مرحله 5 | و روى كباب ها را خط انداخته. |
مرحله 6 | و پودر سماق میپاشیم. |
مرحله 7 | سینى فر را با كاغذ آلمینیوم میپوشانیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت زیاد ( 250 درجه سانتى گراد ) براى پانزده دقیقه قرار میدهیم و بعد حرارت فر را كم كرده ( 170) و نیم ساعت دیگر صبر میكنیم |
مرحله 8 | در این فاصله 50 گرم كره را گرم میكنیم به آن آب یك لیموى تازه را به همراه 2 قاشق غذاخورى زعفران دم كرده غلیظ و كمى فلفل سیاه اضافه میكنیم و این تركیب را روى كباب ها ریخته و دوباره براى مدت پانزده دقیقه داخل فر قرار میدهیم وبعد از اینكه كباب ها آماده شدند به همراه گوجه فرنگى سرخ شده و برنج چلو شده سرو میكنیم. |