سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج قیمه پلو

قیمه پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۲۵۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
لپه‎ ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
پودر لیمو عمانی ۱/۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱/۴ فنجان
پودر دارچین ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویهبه مقدار لازم
قیمه پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قیمه پلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن داغ شده تفت میدیم؛گوشت هایی که از قبل ریز تکه کردیم را اضافه کرده؛زردچوبه؛ادویه؛نمک؛فلفل سیاه و قرمز میزنیم و باهم سرخ میکنیم؛سپس رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و با مواد تفت میدیم و اجازه میدیم که کاملا با مواد سرخ بشه؛و سپس در انتها زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم؛
مرحله 2لپه ها که از قبل چندساعت در آب خیساندیم را اضافه کرده و کمی تفت میدیم؛سپس ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مواد پخته و کاملا غلیظ بشه و جا بیفته؛در انتهای پخت پودر لیمو عمانی و پودر دارچین رو اضافه میکنیم؛بعد از اضافه کردن این دو حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه مایه به اصطلاح قل بخوره کافیه؛
مرحله 3برنجی رو که از قبل خیساندیم و با اندکی نمک و روغن در آب جوش کمی پختیم رو آبکش میکنیم؛
مرحله 4کف قابلمه رو روغن ریخته و روی حرارت میذاریم‌ تا داغ بشه سپس سیب زمینی ها یا هر ته دیگ دلخواهی که در نظر داریم رو کف قابلمه میچینیم؛
مرحله 5مقداری از برنج آب کش شده رو روی سیب زمینی ها یا هر نوع ته دیگ دلخواهمان میچینیم؛و سپس چند قاشق از مایه قیمه پلو رو روی آن میریزیم و پخش میکنیم تا در حین پخت مزه ی خودشو به ته دیگ بده؛
مرحله 6مابقی برنج آب کش شده و مایه قیمه پلو رو در ظرفی جداگانه کاملا باهم مخلوط میکنیم و سپس توی قابلمه میذاریم و دمکنی میذاریم و اجازه میدیم تا کاملا دم بکشه؛این مرحله رو میتونین به ۲صورت دیگه هم انجام بدید که در قسمت نکات لازم در بخش نکته ی اول اونارو کاملا توضیح دادم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین