سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج قیمه نثار

قیمه نثار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
برنج ۶ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
خلال پرتقال شیرین ۱ قاشق غذا خوری
خلال بادام ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
دارچین و زیره ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
قیمه نثار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قیمه نثار
روش ساخت
مرحله 1برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.
مرحله 2گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.
مرحله 3مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد ، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.
مرحله 4بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.
مرحله 5خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید ، سپس در کمی کره تفت دهید.
مرحله 6زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید ، شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
مرحله 7یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی آماده کنید.
مرحله 8برای تزیین برنج گرم را داخل قالب میان تهی ، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید .حال آن را در دیس برگردانید .
مرحله 9در قسمت میان تهی ، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی ، زرشک ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین تزیین کنید.
مرحله 10روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین