زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۶ پیمانه |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
زرشک ۲ قاشق غذا خوری |
خلال پرتقال شیرین ۱ قاشق غذا خوری |
خلال بادام ۱ قاشق غذا خوری |
خلال پسته ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری |
دارچین و زیره ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. |
مرحله 2 | گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و با پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید. |
مرحله 3 | مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد ، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود. |
مرحله 4 | بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. |
مرحله 5 | خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید ، سپس در کمی کره تفت دهید. |
مرحله 6 | زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید ، شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید. |
مرحله 7 | یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی آماده کنید. |
مرحله 8 | برای تزیین برنج گرم را داخل قالب میان تهی ، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید .حال آن را در دیس برگردانید . |
مرحله 9 | در قسمت میان تهی ، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی ، زرشک ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین تزیین کنید. |
مرحله 10 | روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید. |