سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج قیمه نثار

قیمه نثار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
برنج ۶ پیمانه
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
خلال پرتقال شیرین ۱ قاشق غذا خوری
خلال بادام ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
دارچین و زیره ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
قیمه نثار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قیمه نثار
روش ساخت
مرحله 1برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.
مرحله 2گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.
مرحله 3مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد ، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.
مرحله 4بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.
مرحله 5خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید ، سپس در کمی کره تفت دهید.
مرحله 6زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید ، شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
مرحله 7یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی آماده کنید.
مرحله 8برای تزیین برنج گرم را داخل قالب میان تهی ، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید .حال آن را در دیس برگردانید .
مرحله 9در قسمت میان تهی ، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی ، زرشک ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین تزیین کنید.
مرحله 10روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین