زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
لپه ۱/۲ پیمانه |
خلال بادام ۱/۲ پیمانه |
زرشک ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
زعفران دم کرده ۱/۲ استکان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پیاز را به صورت نگینی ریز خورد میکنیم و تفت میدهیم |
مرحله 2 | گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه میکنیم و کمی باهم تفت میدهیم در ظرف را میگذاریم تا با آبی که گوشت پس میدهد کمی بپزند |
مرحله 3 | لپه را از قبل پخته و آبکش میکنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم |
مرحله 4 | در این مرحله خلال بادام را که از قبل خیس کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم |
مرحله 5 | مقداری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و دارچین اضافه میکنیم |
مرحله 6 | در مرحله ی آخر زعفران را اضافه میکنیم و زیر شعله را خاموش میکنیم |