سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت قیمه بوشهری

قیمه بوشهری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۲۵۰ گرم
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۱ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
پودر زیره سیاه ۱ قاشق مربا خوری
قیمه بوشهری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قیمه بوشهری
روش ساخت
مرحله 1 لپه را از شب قبل خیس دهید
مرحله 2لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم 1 ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند
مرحله 3سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
مرحله 4همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، 8 لیوان آب اضافه کنید و 1 – 2 ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
مرحله 5پس از پخت آب گوشت را جدا کنید
مرحله 6سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
مرحله 7رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ،آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین