زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
لپه ۲۵۰ گرم |
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۱ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
پودر زیره سیاه ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | لپه را از شب قبل خیس دهید |
مرحله 2 | لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و 4 لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم 1 ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند |
مرحله 3 | سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید. |
مرحله 4 | همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، 8 لیوان آب اضافه کنید و 1 – 2 ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود. |
مرحله 5 | پس از پخت آب گوشت را جدا کنید |
مرحله 6 | سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند. |
مرحله 7 | رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ،آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید. |