زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
لپه ۱/۲ پیمانه |
قارچ ۲۰ عدد |
زرشک ۵۰ گرم |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۱ قاشق سوپ خوری |
سیب زمینی ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
لیمو عمانی ۳ عدد |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كنید و پیازها را در آن كاملا تفت بدهید.سپس لپه ها را شسته و از آبكش رد كنید و به آن اضافه نمایید و خوب سرخ كنید. |
مرحله 2 | حالا نمك و فلفل و زردچوبه و زعفران و آرد را به آن اضافه كرده و قدری تفت دهید تا عطر آنها به خوبی به مشام برسد.سپس رب را هم اضافه كرده و قدری تفت دهید و آبجوش به غذا اضافه كنید و شعله را مناسب كرده و اجازه دهید غذا خوب جا بیفتد. |
مرحله 3 | در ظرفی جداگانه كمی آبلیمو بجوشانید و قارچ ها را به آن اضافه كرده و نمك هم بزنید تا خوب طعم دار شود.مواد را 20 دقیقه مانده به جا افتادن غذا به همراه لیمو عمانی به لپه اضافه كنید تا مزه بگیرد.10دقیقه ماده به جا افتادن خورش زرشك را هم اضافه كنید. |
مرحله 4 | سیب زمینی ها را خلال كرده و سرخ كنید و به همراه غذا سرو نمایید. |