سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



جنوبی قند محلی جنوبی

قند محلی جنوبی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
اسانس ۱-۲ قطره
قند محلی جنوبی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قند محلی جنوبی
روش ساخت
مرحله 1داخل یک قابلمه بهتره معدن یا مسی باشه ،قابلمه چدن مناسب پخت این قند نیست ،دولیوان شکر ،یک لیوان آب داخل قابلمه بریزین وبذارین روی شعله ملایم‌گاز ،
مرحله 2مواد هم بزنین تا قوام بیاد ،وقتی به غلظت کافی رسید ،شعله گاز خاموش کردم ،آبلیمو وگلاب اضافه کردم ،میتونین زعفران هم اضافه بکنین ولی من نریختم .
مرحله 3قابلمه پایین بیارین وبا قاشق هم بزنین تا غلظتش در حین هم زدن بیشتر بشه ،ومواد یکدست بشه مواد مقداری داخل دوتا ظرف جدا ،یک ظرف با اسانس لیمو ،ویکی دیگه با اسانس توت ،طعم دارش کردم .
مرحله 4داخل سه تا سینی مواد جدا ریختم ،سرعت عمل باید ولی داشته باشین ،چون اگر سریع نریزین قند خودشو‌میگیره ومیبنده
مرحله 5سینی ها داخل اتاق بزارین یکساعت بمونه دست نزنین ،ولازم‌نیست که داخل یخچال بذارین ،
مرحله 6بعد از یکساعت میبینین قند ها خودشو‌گرفته ،
مرحله 7دوطرف سینی محکم دست بگیرین قندها جدا میشه ،بعد به اندازه مورد نظر خرد بکنین ونوش جان بفرمایین
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین