زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو حلوایی ۲ کیلوگرم |
عدس ۲۵۰ گرم |
پیاز ۴ قاشق غذا خوری |
دارچینبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | عدس را که از قبل به مدت چند ساعت خیس کردهایم همراه با پیاز داغ، نمک و فلفل و کمی آب روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب بپزد. در این مرحله عدس هنوز کمی آب دارد |
مرحله 2 | کدوحلوایی را پوست میکنیم؛ سطح آن را که تخمهها به آن چسبیده با چاقو جدا میکنیم که وارد غذا نشود، سپس تکهتکه کرده و داخل عدس میریزیم تا به آرامی و روی شعله کم گاز کاملا بپزد |
مرحله 3 | در پایان پخت نباید آب زیادی باقی مانده باشد و هنگامی که با قاشق یا چنگال قلیه را هممیزنیم بافت پوره مانندی به ما میدهد |
مرحله 4 | قلیه را کامل همزده نمک و فلفل و در صورت علاقه دارچین را اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | قلیه را در ظرف مناسب سرو کرده و با پیازداغ تزئین کنید. |