زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
سیر ۱ بوته |
میگو ۲۵۰ گرم |
سبزی ۱۵۰ گرم |
تمر هندی ۱۲۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
مرحله 1 | پیاز را خرد كرده و در روغن داغ سرخ میكنیم. در این فاصله تمبرهندی را در آب جوش قرار داده، در ظرف را میبندیم و پس از 30 دقیقه كمی به كمك دست ورز میدهیم تا ترشی و گوشت از هسته جدا شود. |
مرحله 2 | حالا از صافی رد كرده تا سس تمبرهندی آماده شود. سیر را پوست كنده، خرد میكنیم و به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. سبزیها را شسته و ریز خرد میكنیم و وقتی رنگ سیر و پیاز طلایی شد، اضافه كرده و كمی تفت میدهیم. |
مرحله 3 | نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و تفت میدهیم تا رب كاملا در سبزی باز شود. میگوها را به همراه سس تمبرهندی میافزاییم. |
مرحله 4 | سیبزمینیها را نیز افزوده و در ظرف را میبندیم تا با شعله ملایم خورش جا بیفتد. در پایان گوجهفرنگیها را سرخ كرده، روی خورش قرار داده و پس از پنج دقیقه سرو مینماییم |