سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی قلیه ماهی

قلیه ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
ماهی ۵۰۰ گرم
سبزی ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ بوته
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
تمر هندی ۱ لیوان
قلیه ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قلیه ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با كمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده(مقدار گشنیز بیشتر از شنبلیله باشد) را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت می‌دهیم.
مرحله 2بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزی‌ها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم می‌زنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوند.
مرحله 3در این مرحله ماهی پاك شده را (تیغ و استخوان‌های ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجه‌فرنگی به مخلوط درون قابلمه می‌افزاییم
مرحله 4پس از تفت دادن آنها به مدت یك دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط كرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه می‌كنیم. بعد از اینكه جوش آمد، حرارت را كم كرده و می‌گذاریم تا كاملاً جا بیفتد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین