سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم قلیه دزفولی

قلیه دزفولی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت ۲۰۰ گرم
نخود ۲۰۰ گرم
برنج ۱/۴ پیمانه
بلغور گندم ۱/۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱/۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سیر ۱/۲ بوته
آلو سیاه ۱/۲ پیمانه
برگه زردآلو ۱/۲ پیمانه
رب اناربه مقدار لازم
شکربه مقدار لازم
قلیه دزفولی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قلیه دزفولی
روش ساخت
مرحله 1حبوبات از شب قبل خیس خورده شود. سیر وپیاز را ریز خرد می کنیم تمام مواد را به جز رب انار و شکر درون قابلمه ریخته سیر و پیاز و نمک و زردچوبه را اضافه کرده.
مرحله 2آب روی مواد میریزیم به اندازه ای که آب روی مواد باشد ودر طول طبخ غذا نیازی به اضافه کردن آب نداشته باشد شعله گاز را زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاید تا قبل از به جوشن آمدن غذا درب قابلمه را نبندید چون به علت داشتن بلغور و برنج ، غذا سر ریز میشود.
مرحله 3بعد از به جوش آمدن غذا درب قابلمه را گذاشته وشعله گاز را کم کرده تا به مدت سه چهار ساعت به آرامی بپزد
مرحله 4هنگامی که مواد کاملا پخته شدند با گوشت کوب مواد را کاملا می کوبیم تا نرم شوند
مرحله 5سپس مجدا غذا را روی حرارت قرار میدیم رب انار و شکر را اضافه می کنیم در این مرحله بر خلاف مرحله قبل باید غذا را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد.
مرحله 6پس از ده الی پانزده دقیقه گاز را خاموش کرده وغذا را در ظرفهای مورد نظر سرو می کنیم وبا روغن داغ و پونه تزیین میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین