زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲۵۰ گرم |
برنج ۲ پیمانه |
نخود ۲ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
نعنا خشک ۴ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۲ عدد |
بنه یا ونوشک ۳-۴ لیوان |
مرحله 1 | از شب قبل نخودها رو خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید و از قبل نیم پز کنید |
مرحله 2 | حالا توی یه قابلمه پیازها رو با روغن تفت بدید و بزارید سبک شه مرغ رو با زرد چوبه به پیاز اضافه کنید و بزارید حسابی تفت بگیره |
مرحله 3 | سپس برنج رو که از قبل خیس کردید رو بدون آبش اضافه کنید هم بزنید یه تفت که گرفت بنه رو اضافه کنید باز تفت بدید |
مرحله 4 | نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی رو افزوده تمام مواد رو هم بزنید سپس مقداری آب روی مرغها و مواد قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش آید من از آب جوش استفاده میکنم که زودتر بجوشه و موادم سرد نشه |
مرحله 5 | حالا نخود نیم پخته رو که از قبل کمی پخته کردید و نرم شده رو به آش اضافه کنید و بزارید مواد و بخصوص برنج کاملا نرم نرم شود نیم ساعت آخر هم نعناع داغ گرفته و به آش اضافه کنید و اجازه بدید کاملا جا بیفته. |