سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی قلیه اسفناج و میگو

قلیه اسفناج و میگو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
میگو ۲۵۰ گرم
اسفناج ۳۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ قاشق چای خوری
لیمو ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
قلیه اسفناج و میگو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قلیه اسفناج و میگو
روش ساخت
مرحله 1پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. روغن را روی حرارت بگذارید.
مرحله 2حالا میگوها را به تابه بیفزایید و همراه پیاز سبک شده تفت دهید. زردچوبه، فلفل و نمک هم بیفزایید و مواد را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
مرحله 3در تابه دیگری اسفناج‌ها را با مقداری روغن تفت دهید. سپس پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه کنید. وقتی اسفناج سبک و کم ‌آب شد، تابه را از روی حرارت بردارید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مرحله 4اسفناجهای سرخ شده و مزه‌دار شده را به میگو اضافه کنید. حالا با افزودن کمی آب جوش و آب ‌نارنج یا لیمو در قابلمه را بگذارید. مدتی صبر کنید تا میگو بپزد و خورش جا بیفتد. خورش را با چلوی دم کشیده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین