سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ته چین قلیف چال

قلیف چال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۵ پیمانه
گوشت گوسفندی ۲ کیلوگرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
روغن حیوانیبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آب ۸ پیمانه
قلیف چال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قلیف چال
روش ساخت
مرحله 1ابتدا به اندازه قلیف(همان دیگ مسی)چاله ای در زمین میکنیم . وداخل چاله را با هیزم مخصوص که ما به زبان محلی خودمون بهش میگیم (زگه.همان پهن خشک شده گاو)پر میکنیم و میگذاریم خوب بسوزه تا تبدیل به زغال بشه.
مرحله 2بعد از اینکه زغال مورد نظر آماده شد مقداری از ذغال را از چاله بیرون میاریم و دیگ مسی رو داخل چاله قرار میدهیم.
مرحله 3ته دیگ را گوشت گوسفندی ریخته و بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم و روی گوشت پیاز گوجه میریزیم.
مرحله 4بعد برنج را روی مواد میریزم به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب اضافه میکنیم.شما میتونید مواد رو به صورت ردیفی هم لابه لای برنج بریزید .
مرحله 5بعد از اینکه تموم مواد رو داخل دیگ مسی ریختین آب مورد نظر رو اضافه کنید.
مرحله 6در آخر روغن اضافه کنید .میتونید همون اول گوشت رو با روغن تف بدید اگه این کارو هم انجام ندادین موردی نداره.
مرحله 7حالا سر دیگ مسی رو بزارید و روی دیگ را با ذغال آماده شده بپوشانید.توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید هوا وارد دیگ بشه. بعد چهار پنج ساعت قلیف چال شما آماده میشه هر چه بیشتر زیر آتیش بمونه خوشمزه تر میشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین