سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز قطاب

قطاب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
روغن ۱ فنجان
ماست‏ ۱ فنجان
شیر ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۸ قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
پودر قندبه مقدار لازم
روغن ۱ لیوان
وانیل‏کمی
هلکمی
عرق بیدمشک ۱ قاشق مربا خوری
مغز پسته ۲۰۰ گرم
قطاب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قطاب
روش ساخت
مرحله 1مغز پسته و شکر آسیاب شده یا مغز گردو و شکر آسیاب شده یا پودرنارگیل و پودرشکر به اندازه 200 گرم را با مقداری هل و وانیل و برای راحتی کار با یک قاشق مربا خوری گلاب یا عرق بید مشک مخلوط کنید؛ این مواد برای وسط قطاب‌ها استفاده می‌شود.
مرحله 2در ظرفی روغن، ماست و دو قاشق شیر را با هم خوب بزنید. آرد و بیکینگ پودر را کم کم به آنها اضافه کنید تا خمیر لطیف و نرمی برای قطاب به دست آید و آن را کنار بگذارید.
مرحله 3برای پیچیدن قطاب‌ها هم توانید خمیر را با وردنه روی سطح صافی پهن کنید و با ته یک لیوان یا فنجان خمیرهای دایره‌ای شکل، هم اندازه‌ای را از این خمیر پهن شده جدا کنید. سپس در وسط هر دایره مقداری از مواد وسط قطاب را با قاشق مرباخوری بریزید و دو طرف آن را ببندید.
مرحله 4در صورتی که بتوانید آنها را بپیچید بسیار زیباتر و بهتر است؛ در غیر این صورت همینطور آنها را ساده بسته تا مواد وسط آن دیده نشود و بیرون نریزد یا اطراف دایره را بالا آورده و یک جا جمع کنید تا شبیه باقلوا ترکی شود.
مرحله 5پس از آماده شدن، همه قطاب‌ها را در ظرفی گود که کاملا در روغن فرو رود، سرخ کنید و بعد از بیرون کشیدن آنها از داخل روغن درون صافی قرار داده تا روغن اضافی آنها کشیده شود؛ سپس درون پودر قند یا شکر بغلتانید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین