سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک قطاب کنجدی

قطاب کنجدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
کنجد ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
قطاب کنجدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قطاب کنجدی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کنجد رو با پودر قند و پودر هل مخلوط میکنیم و خوب آسیابش میکنیم و بعد گلاب رو اضافه میکنیم.
مرحله 2در ظرفی جداگانه تخم مرغ و پودر قند را با همزن دستی هم میزنیم سپس روغن و شیر و پودر هل را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند .
مرحله 3بعد از آن آردمان را روی مواد الک میکنیم و مخلوط میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن با دست و حسابی ورز میدهیم باید آرد را تا حدی بریزیم که خمیرمان به دست نچسبد.
مرحله 4بعد از اینکه خمیر آماده شد آن را درون یک پلاستیک فریزر می گذاریم و پهن میکنیم و در دمای محیط نیم ساعت می گذاریم استراحت کنه.
مرحله 5بعد از استراحت خمیرمون؛ کمی از اون رو برداشته کف سینی که کمی آرد پاشیدیم پهن میکنیم و با وردنه پهنش میکنیم نباید خمیرتون رو زیاد نازک کنید سپس از مواد میانی وسطش می گذاریم و مانند پیراشکی دورشو می پیچیم.
مرحله 6اگه میخواید تمیز پیچیده بشه و موقع سرخ شدن از هم باز نشن سر انگشتتون رو کمی روغن بزنید بعد بپیچید.
مرحله 7قطاب ها رو روی کف سینی که قبلا چرب کردید بچینید حتما کف سینی رو چرب کنید وگرنه موقعی که بخواین سرخ کنید ته قطاباتون میچسبه به کف سینی و خوب نمیشه پس چرب کنید که راحت جدابشه از سینی ؛
مرحله 8آخرسرهم تو روغن زیاد و داغ سرخ کنید وقتی که دوطرفش سرخ شد و تغییر رنگ داد با کفگیر بردارید بگذارید رو حوله تا روغن اضافش گرفته بشه بعد هم روش پودر قند الک کنید.میتونید پودر هل یا پسته هم روش الک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین