سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک قطاب مراکشی

قطاب مراکشی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد ۳-۴ پیمانه
پودر خمیر مایه ۷ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
نمکنوک قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
هل ۱ قاشق چای خوری
آب نصف پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
گردو ۲۰۰ گرم
پودر بادام ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چای خوری
قطاب مراکشی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قطاب مراکشی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودر خمیر مایه و شکر را با آب ولرم مخلوط کنید درش را بگذارید و اجازه دهید یک رب استراحت کند تا عمل بیاید و پف کند
مرحله 2تمام مواد را باهم مخلوط کنید بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و مخلوط کنید
مرحله 3دو پیمانه آرد را اضافه کنید و ورز دهید و بعد مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر بدست نچسبد و لطیف و نرم شود
مرحله 4خمیر را در ظرف تمیزی بگذارید تا یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت کند رویش را سلفون بکشید
مرحله 5یک ساعت زمان برای استراحت کافیست احتیاجی نیست خمیر خیلی پف کند
مرحله 6بعد از استراحت پف خمیر را بگیرید و روی یک سطح صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید و با رینگ قالب بزنید اگر رینگ نداشتید با قالب گرد بزنید
مرحله 7مواد میانی را باهم مخلوط کنید
مرحله 8حالا از خمیر برداشته داخل دست از مواد میانی داخل هرکدام از خمیرها بریزید و داخل دست به اندازه گردو گرد کنید
مرحله 9در ظرف گودی روغن را آرام آرام بگذارید داغ شود
مرحله 10قطاب ها را درون روغن سرخ کنید در حین سرخ کردن با قاشق از روغن داغ روی قطاب ها بریزید تا گرد شود و پف کند
مرحله 11نیم ساعت اجازه دهید قطاب ها کاملا سرد شوند
مرحله 12بعد داخل پودر قند بزنید اگر قطاب ها داغ باشند داخل پودر قند نزنید چون پودر قند را به خودش نمیگیرد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین