سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز قطاب عسلی

قطاب عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
روغن ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
پودر هل سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۳۰۰ گرم
پودر پسته ۱ پیمانه
عسل ۲-۳ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
گلوکز مایع ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱/۳ پیمانه
عسل ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
قطاب عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قطاب عسلی
روش ساخت
مرحله 1روغن جامد و ماست و زرده تخم مرغ و هل و عسل را درون ظرف ریخته و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا زمانی که مواد یکدست شوند
مرحله 2سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد
مرحله 3به مدت 1 تا 1/5 ساعت درون یخچال به آن استراحت میدهیم روی خمیر را نایلون بکشید
مرحله 4برای تهیه مواد میانی عسل را کم کم به پودر مغز و پودر قند اضافه می کنیم تا خمیر تقریبا سفتی که قابل فرم دادن باشد بدست آید خمیر را خوب مخلوط کنید و از این مواد گلوله های کوچکی درست می کنیم
مرحله 5بعد از استراحت خمیر،با کاتر دایره ای 4 یا 5 سانت آن را قالب میزنیم
مرحله 6و از مواد میانی گلوله ای برداشته درون خمیر قرار میدهیم و آن را میپیچانیم و درون سینی فر میچینیم
مرحله 7در فری که از قبل گرم کرده ایم با دمای ۱۷۵ درجه قرار میدهیم.بعد از اینکه روی شیرینی ها طلایی شدند آن را از فر خارج کرده (حدود بیست دقیقه طول میکشه باید روی شیرینی کمی رنگ بگیره به عکسی که از مراحل کار گذاشتم توجه کنید.
مرحله 8و همان لحظه درون شربت داغ می اندازیم.(شربت و شیرینی هر دو باید داغ باشند)
مرحله 9برای تهیه شربت همه مواد را درون قابلمه ای کوچک ریخته روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم که به مدت 7 الی 8 دقیقه بجوشد.
مرحله 10حدود ده دقیقه قطابها رو درون شربت نگه دارید .پس از سرد شدن قطابهای ما اماده ی مصرف است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین