سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر کشورها قطاب روسی

قطاب روسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۸ نفر
مواد لازم
پودر قندبه مقدار لازم
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
هلبه مقدار لازم
دارچین ۳-۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
گردو ۱ لیوان
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
کره ۲۲۰ گرم
پودر قند ۱/۲ لیوان
آرد ۲/۱/۴ لیوان
قطاب روسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قطاب روسی
روش ساخت
مرحله 1در ابتدای کار فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.کره را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
مرحله 2در ظرفی مناسب پودر قند ،کره، اسانس وانیل و در صورت تمایل دارچین و پودر هل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود .
مرحله 3آرد و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و به مواد بیفزایید.
مرحله 4پس از اینکه مواد را مخلوط کردید و خمیر نرمی بدست آمد میتوانید گردوهای خرد شده را اضافه کنید.مواد را با قاشق و به نرمی مخلوط کنید.
مرحله 5از خمیر کیک تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و داخل سینی فر بچینید ، سینی را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
مرحله 6کیک ها را پس از خروج از فر سریع در پودر قند بزنید و اجازه دهید سرد شود.
مرحله 7بعد از سرد شدن دوباره کیک را داخل پودر قند غلتانده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین