زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قندبه مقدار لازم |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
هلبه مقدار لازم |
دارچین ۳-۲ قاشق مربا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
گردو ۱ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
کره ۲۲۰ گرم |
پودر قند ۱/۲ لیوان |
آرد ۲/۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | در ابتدای کار فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.کره را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. |
مرحله 2 | در ظرفی مناسب پودر قند ،کره، اسانس وانیل و در صورت تمایل دارچین و پودر هل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود . |
مرحله 3 | آرد و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و به مواد بیفزایید. |
مرحله 4 | پس از اینکه مواد را مخلوط کردید و خمیر نرمی بدست آمد میتوانید گردوهای خرد شده را اضافه کنید.مواد را با قاشق و به نرمی مخلوط کنید. |
مرحله 5 | از خمیر کیک تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید و داخل سینی فر بچینید ، سینی را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 6 | کیک ها را پس از خروج از فر سریع در پودر قند بزنید و اجازه دهید سرد شود. |
مرحله 7 | بعد از سرد شدن دوباره کیک را داخل پودر قند غلتانده و سرو کنید. |