زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سبزی ۵۰۰ گرم |
لوبیا قرمز ۱ لیوان |
گوشت گوساله ۴۰۰-۶۰۰ گرم |
آبغوره ۱/۲ لیوان |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
بادمجان ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا لوبیای مورد نظر رو از شب قبل خیس میکنیم.اگه سبزی رو همون روز سرخ میکنین با یک پباز متوسط رنده شده مخلوط کنین و سرخش کنید،رنگ سبزی بعد سرخ کردن باید سبز تیره باشه. |
مرحله 2 | لوبیای خیس خورده رو میزاریم چند جوش توی آب بخوره بعد داخل صافی ریخته و روش آب گرم میریزیم تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تموم شه. |
مرحله 3 | در این مرحله سبزی سرخ شده و گوشت رو با هم تفت میدیم که رنگ گوشت عوض شه،بعد فلفل و زرد چوبه و رب رو هم اضافه میکنیم و یک تفت کوچک می دهیم و لوبیا را هم اضافه میکنیم بعد حدود پنج لیوان آب جوش را هم اضافه میکنیم و با پیچ متوسط در ساعت اول و بعد اون با پیچ کم میذاریم تا گوشت و لوبیا پخته و خورشت ما کم کم جا بیفته. |
مرحله 4 | برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده ، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار میگذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعمها با هم مخلوط بشن. |
مرحله 5 | در اواخر پخت خورش آبغوره و نمک را اضافه میکنیم. بادمجون ها را که تلخیش رو از قبل گرفتیم داخل روغن سرخ می کنیم و در ۱۰ دقیقه آخر به قرمه سبزی اضافه کرده تا چند تا قل کوچیک توی خورشت بخوره. گوجه ها رو هم سرخ میکنیم و موقع کشیدن خورشت روی آن قرار میدیم. نوش جون |