سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت قرمه سبزی گیلانی

قرمه سبزی گیلانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سبزی ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۱ لیوان
گوشت‌ گوساله ۴۰۰-۶۰۰ گرم
آبغوره ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
بادمجان ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
قرمه سبزی گیلانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قرمه سبزی گیلانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا لوبیای مورد نظر رو از شب قبل خیس میکنیم.اگه سبزی رو همون روز سرخ میکنین با یک پباز متوسط رنده شده مخلوط کنین و سرخش کنید،رنگ سبزی بعد سرخ کردن باید سبز تیره باشه.
مرحله 2لوبیای خیس خورده رو میزاریم چند جوش توی آب بخوره بعد داخل صافی ریخته و روش آب گرم میریزیم تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تموم شه.
مرحله 3در این مرحله سبزی سرخ شده و گوشت رو با هم تفت میدیم که رنگ گوشت عوض شه،بعد فلفل و زرد چوبه و رب رو هم اضافه میکنیم و یک تفت کوچک می دهیم و لوبیا را هم اضافه میکنیم بعد حدود پنج لیوان آب جوش را هم اضافه میکنیم و با پیچ متوسط در ساعت اول و بعد اون با پیچ کم میذاریم تا گوشت و لوبیا پخته و خورشت ما کم کم جا بیفته.
مرحله 4برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده ، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط بشن.
مرحله 5در اواخر پخت خورش آبغوره و نمک را اضافه میکنیم. بادمجون ها را که تلخیش رو از قبل گرفتیم داخل روغن سرخ می کنیم و در ۱۰ دقیقه آخر به قرمه سبزی اضافه کرده تا چند تا قل کوچیک توی خورشت بخوره. گوجه ها رو هم سرخ میکنیم و موقع کشیدن خورشت روی آن قرار میدیم. نوش جون
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین