سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز قرابیه

قرابیه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۱ فنجان
شکر ۱ فنجان
آرد ۲ فنجان
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
بادام ۱۲ عدد
قرابیه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قرابیه
روش ساخت
مرحله 1اجاق را از قبل با ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید
مرحله 2 در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 3آرد و پودر هل را به آن اضافه کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. کمی از خمیر این شیرینی خشک را بردارید و در دست به شکل نواری باریک درآورید. سپس دو سر آن را به هم وصل کنید و روی سینی فر بگذارید.
مرحله 4 تکه ای بادام روی محل اتصال دو سر خمیر شیرنی خشک بگذارید و کمی فشار دهید.
مرحله 5 سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید.
مرحله 6 باید توجه داشته باشید که شیرینی‌ها باید سفید باقی بمانند و تنها شاید کناره‌های آنها طلایی شود. می توانید برای تهیه این شیرینی خشک از قالب نیز استفاده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین