زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
پودر قند ۱ لیوان |
روغن مایع ۱ لیوان |
آرد ۴۰۰-۵۰۰ گرم |
عسل ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
خامه صبحانه ۱ قاشق مربا خوری |
کنجدبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده . |
مرحله 2 | آرد رو الك كرده به تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه |
مرحله 3 | بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر كه كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم |
مرحله 4 | به زرده تخم مرغ یک قاشق مرباخوری خامه بزنین وبا چنگال بزنین تا کاملا مخلوط بشن بعد با فرچه قرابیه هاتونو رومال كنید وکنجد یا تخم خرفه بپاشید |
مرحله 5 | داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم ...واقعا نرم وخوشمزه میشه.. |
مرحله 6 | البته من خودم با نصف مواد درست کردم..امید وارم درست کنین ولذت ببرین |